Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” prezentē jaunos “Galaxy S23”, “Galaxy S23+” un “Galaxy S23 Ultra” viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    Pagājuši vairāki mēneši, kopš “Samsung” prezentēja savas jaunākās flagmaņu klases ierīces – “Galaxy Flip4“, “Galaxy Fold4” tālruņus, kā arī “Galaxy Buds2 Pro” bezvadu austiņas un “Galaxy Watch5” viedpulksteņus. Februāris jau tradicionāli ir tas mēnesis, kad gaidīt nākamos lielos jaunumus no “Samsung”. Arī šis gads nav bijis izņēmums. Uzņēmums turpina attīstīt savu “Galaxy S” sēriju un šogad pircēju vērtējumam nodevis trīs jaunus “Galaxy S23” sērijas tālruņus: “Samsung Galaxy S23”, “Samsung Galaxy S23+” un “Samsung Galaxy S23 Ultra”.

    Kā parasti tehnoloģiju jomā rakstošajiem šos jaunumus ātrāk par citiem bija iespēja aptaustīt, pataustīt, iztaustīt, uzņemt kādu bildi un saprast, ko jaunu “Samsung” šoreiz piedāvā, ko uzlabojis un ko atstājis tāpat kā ir. Šoreiz mediju pasākums norisinājās mākslas galerijas “Ola Foundation” telpās, kas, starp citu, bija lieliska vieta, kur iztestēt jaunās kameras, uz ko “Samsung” šoreiz licis mega lielu fokusu, ko varbūt jau pamanījāt uzņēmuma reklāmas materiālos.

    Reklāma

    Kas jauns?

    Pārstāvji no “Samsung Latvija” mediju pasākumā kā ierasts iepazīstināja ar visām trim ierīcēm un galvenās komponentes salīdzināja ar iepriekšējo jeb “Galaxy S22” sēriju. Visiem trim jaunās “Samsung Galaxy S23” sērijas tālruņiem ir pāris kopīgas lietas vai īpašības: vienots kameras dizains, uzlabota izturība un videi draudzīgi materiāli, kas izmantoti gan ierīcēs, gan iepakojumā.

    Jauns līmenis kameru sniegumā

    Vienlaikus jauno ierīču izstrādē “Samsung” milzīgu fokusu licis uz kameru sniegumu. Klausoties “Samsung” prezentāciju, pilnīgi šķita, ka tas ir vienīgais segments, kur uzņēmums ar savu Galaxy S23 sēriju patiesi progresējis. Taču jāatzīst, ka progress ir diezgan ievērojams, un to arī varēju pati nedaudz pārbaudīt “Samsung” mediju pasākuma ietvaros mākslas galerijā. Bildējot ar maksimālu palielinājumu, diezgan skaidri varēja saskatīt katru otas triepienu. Turklāt arī, bildējot tumsā, attēli iegūst ļoti labu kvalitāti.

    “Samsung” norāda, ka visi trīs jaunie Galaxy S23 sērijas tālruņi aprīkoti ar kamerām, kas ļaus tikt pie augstas kvalitātes attēliem, ieskaitot pašbildes, kā arī video (4K un 8K kvalitātē). Kameru sistēmas kvalitāte ir pielāgota gandrīz jebkuriem apgaismojuma apstākļiem un izstrādāta tā, lai varētu iemūžināt vissīkāko detaļu. Jā, te es piekrītu, kameras patiešām labas, un attēli iegūst asumu, detaļas un arī īsto krāsu toni.

    Būtiski pieminēt, ka uzlabots arī nakts fotogrāfijas režīms, kas ļaus iegūt kvalitatīvus attēlus arī vāja apgaismojuma apstākļos un tumsā. Šeit jāpiemin, ka “Samsung” savos “Galaxy S23” sērijas tālruņos iestrādājis “Expert Raw” funkcionalitāti, kas ļauj iegūt skaidras nakts režīma bildes un uzņemt zvaigžņu pilnās debesis.

    Savukārt tiem, kuriem patīk uzņemt selfijus, varētu patikt “Super HDR” selfiju kamera, kas ir “Samsung” pirmā šāda veida kamera, ļaujot uzņemt kvalitatīvākas pašbildes un pašvideo.

    Uzlabota veiktspēja un aizsardzība

    Par to, ka jaunās “Galaxy S23” sērijas viedtālruņi varētu tikt pie “Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2” procesora, tika baumots jau pērnā gada jūlijā. Baumas izrādījušās patiesas, un “Galaxy S23” ierīcēs nebūs atrodams “Exynos” čips, ko “Samsung” savās ierīcēs izmantoja līdz šim. Uzņēmums sola, ka jaunais “Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2” procesors nodrošinās līdz šim labāko veiktspēju.

    Tāpat baumu virtuve mutuļoja par un ap to, ka S23 sērijas tālruņi būšot pirmie, kuri aprīkoti ar jauno “Gorilla Glass Victus 2″ aizsargstiklu. Arī šīs baumas izrādījušās patiesas. “Gorilla Glass Victus 2” ir rūdītais stikls, kas nodrošina paaugstinātu izturību un pasargā no spēcīgiem triecieniem. To gan gribētos redzēt, jo atceros laikus, kad “Samsung Galaxy S8” izkrita no ne pārāk augstas gultas un beigts bija…Labi, ka tehnoloģijas attīstās.

    Protams, “Samsung” kā jau tagad daudzas tehnoloģiju kompānijas kļūst “zaļāks”, proti, cenšoties ierīcēs izmantot pārstrādātus materiālus. Uzņēmums var saņemt uzslavas arī par to, ka katra “Galaxy S23” kastīte ir izgatavota no 100% pārstrādāta papīra. Tas ir jauks solis ceļā uz ilgtspēju.

    Zemāk vari iepazīties ar katra “Samsung Galaxy S23” sērijas tālruņa parametriem un nelielu salīdzinājumu ar S22 sēriju.

    Samsung Galaxy S23

    Samsung Galaxy S23 ir vienkāršākais no jauno tālruņu trio. Tā ekrāns veidots no Dynamic AMOLED 2X un tā lielums sasniedz 6,1 collas pa diagonāli, kas ir identiski ar Galaxy S22 modeli. Savukārt ierīces izmēri sasniedz 70.9 x 146.3 x 7.6mm un svars 168 gramus, kas ar ļoti minimāli atšķiras no Galaxy S22 modeļa.

    Ierīce aprīkota ar “Snapdragon 8 Gen 2” procesoru un 3,900mAh akumulatoru. Abās divās šajās komponentēs vērojams solis uz augšu. Par procesoru jau pieminēju, bet, runājot par baterijas ietilpību, piemēram, Galaxy S22 modelim tā sasniedza 3,700mAh, kas ir uzlabojums.

    Runājot par saldo ēdienu jeb kamerām, “Galaxy S23” aprīkots ar četrām kamerām:

    1. 12MP īpaši plata leņķa kameru;
    2. 50 MP platleņķa kameru;
    3. 10MP telefoto kameru;
    4. 12MP priekšējā kameru.

    Šajā ziņā “Galaxy S23 un Galaxy S23+” nemaz neatšķiras. Taču sniegums joprojām ir uzteicams, attēliem iegūstot augstu kvalitāti, asumu un īstos krāsu toņus, bildējot gan tumsā, gan gaismā. Gleznas šoreiz bija ļoti trāpīgs objekts, kur šo notestēt.

    “Galaxy S23” pieejams ar atmiņas ietilpību no 128GB līdz 512GB.

    Samsung Galaxy S23+

    Vidējais no trim brāļiem kā jau tas bija Galaxy S22 sērijā, ir “Galaxy S23+”. Tehniskās specifikācijas ziņā tas daudzējādā ziņā neatšķiras no “Galaxy S23” parastā. Taču ir daži parametri, kas kādam varētu būt izšķirošie, lai iegādātos tieši šo ierīci.

    “Galaxy S23+” ekrāns arī veidots no Dynamic AMOLED 2X, taču tas ir lielāks un pa diagonāli sasniedz 6,6 collas. Izmēru ziņā nedaudz lielāks arī, sasniedzot 6,2 x 157.8 x 7.6mm, savukārt ierīces svars sasniedz 194 gramus. Salīdzinājumā ar “Galaxy S22+” atšķirība ir ļoti maza.

    Arī “Galaxy S23+” aprīkots ar “Snapdragon 8 Gen 2” procesoru, taču tā akumulatora ietilpība sasniedz 4,700mAh, kas ir krietni vairāk nekā “Galaxy S23” modelim.

    Pie kamerām neko ilgi jāiespringst nebūtu, jo tās ir identiskas “Galaxy S23” modelim:

    1. 12MP īpaši plata leņķa kamera;
    2. 50 MP platleņķa kamera;
    3. 10MP kamera;
    4. 12MP priekšējā kamera.

    Jāpiezīmē, ka “Galaxy S23+” pieejams ar atmiņas ietilpību 256GB un 512GB.

    Samsung Galaxy S23 Ultra

    “Samsung Galaxy S23 Ultra” ekrāns veidots no Dynamic AMOLED 2X un tā lielums sasniedz 6,8 collas, kas ir tikpat, cik “Galaxy S22 Ultra” modelim. Tālruņa atsvaidzes intensitāte sasniedz 120Hz, videospēļu režīmā pat 240Hz.

    Galaxy S23 izmēri sasniedz 78.1 X 163.4 X 8.9mm, savukārt svars – 234 grami, kas ir par 5 gramiem vairāk nekā “Galaxy S22 Ultra”. Izmēru ziņā ir pavisam niecīgas izmaiņas. Telefons aprīkots ar 5,000mAh akumulatoru – šajā ziņā arī nekas nav mainījies salīdzinājumā ar “Galaxy S22 Ultra” modeli. Līdz ar to, aktīvi lietojot, ierīce darbosies kādas 15 stundas.

    Tāpat “Galaxy S23 Ultra” saņem IP68 ūdens noturību un aizsardzību pret putekļiem. Ierīcei komplektā nāk “S Pen” irbulis, kas acīmredzot nekādus lielos uzlabojumus nav saņēmis.

    Taču galvenais, ar ko “Galaxy S23” plāno pārsteigt, ir tieši kameras. Tālrunis aprīkots ar piecām kamerām, tostarp “Samsung” visu laiku jaudīgāko kameru:

    1. 12MP īpaši plata leņķa kamera;
    2. 200 MP platleņķa kamera;
    3. 10MP telefoto kamera;
    4. 10MP telefoto kamera;
    5. 12MP priekšējā kamera.

    No šī klāsta, protams, lielāko uzmanību piesaista platleņķa kamera, kura ir ievērojami uzlabota no 108 MP “Galaxy S22 Ultra” līdz 200 MP “Galaxy S23 Ultra” modelim. “Samsung” norāda, ka šajā tālrunī iestrādāta vismodernākā kameru sistēma un sniegs lieliskas kvalitātes attēlus arī ļoti sliktā apgaismojumā un nakts režīmā.

    Taču, lai tik augstas kvalitātes attēlus varētu ne tikai uzņemt, bet arī bez liekām raizēm glabāt ierīcē, “Galaxy S23 Ultra” iespējams izvēlēties arī ar atmiņas ietilpību 1TB.

    Jauno “Galaxy S23” telefonu pieejamība un cenas

    Galaxy S23 sērijas viedtālruņi pieejami četros dabas iedvesmotos matētos toņos: gaistoši melnā, lavandas, zaļā un krēmkrāsā.

    Tālruņus iespējams iegādāties jau sākot no šodienas, 1. februāra, pie mobilo ierīču operatoriem un “Samsung” oficiālajā mājaslapā.

    To cenas:

    Ko var secināt?

    Savelkot šo visu kopā, galvenais, ko var secināt, “Samsung Galaxy S23” modeļu izstrādē patiesi lielu fokusu licis uz kamerām. Tas spilgti tika parādīts gan reklāmas materiālos, gan prezentācijā. Tas ir uzteicami, taču man personīgi tas lika domāt, ka uzņēmumam šoreiz trūkst citi segmenti, kur paslavēt un izcelt savu veikumu.

    No dizaina skatupunkta raugoties, patīk kā “Samsung” šogad piedomājis pie vienota modeļu stila gan kamerās, gan krāsās. Galaxy S23 un Galaxy S23+ modeļiem patīk arī noapaļotās malas, taču gaume jau katram cita.

    Lai arī kameras man bija iespēja notestēt, neguvu tikpat skaidru priekštatu par tā kopējo veiktspēju un darbību. Taču jācer, ka drīzumā Kursors tiks pie šīm jaunajām ierīcēm un arī to varēs kārtīgi notestēt.

    Ko Tu domā par jauno “Samsung Galaxy S23 sēriju”? Plāno apgreidoties un iegādāties kādu no šiem tālruņiem?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    55 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    01.02.2023 23:45

    1,4k… Ņau ņaudiņas. Jāsāk piehaltūrēt xD

    Krotow
    02.02.2023 09:57
    Reply to  REALAIS

    Pagaidi gadu un no mazlietoto aparātu plaukta varēsi paņemt par puscenu :P

    Last edited 1 year ago by Krotow
    REALAIS
    02.02.2023 10:17
    Reply to  Krotow

    Jāatzīst, es vienkārši esmu zemā gala cilvēks. Vai arī varu atrunāties, ka palieku vecs un šie 1,4k+ € telefoni neko būtiski labāku manā ikdienā nespētu piedāvāt.

    lasītājs
    02.02.2023 00:36

    Tā vien izskatās, ka par šo cenu būs vien jāpatestē lietošanā Fold 4, kas atrodams interneta veikalos par šādu pašu ciparu.

    Janka
    02.02.2023 00:55

    Ņemšu, kad būs 1 gigapikselis. :D

    TopStar
    02.02.2023 03:22
    Reply to  Janka

    Es pagaidīšu līdz 1 terapikselim. 😁 😁 😁 30000 MHz 70000mah baterijai 1 petabaita atmiņai.

    Krotow
    02.02.2023 09:56
    Reply to  TopStar

    LOL – būs kā diskešu laikos – ar 1 foto pilns cietais disks.

    Krotow
    02.02.2023 09:56
    Reply to  Janka

    -piselis.

    Speciālists
    02.02.2023 06:44

    Rakstā nav būtiskas informācijas par to ka laikam atkal nav izņemama atmiņas karte un sānos novietots pirkstu sensors. Priekš sevis jau esmu nospriedis ka pāriešu uz Sony kam flagmaņi šīs funkcijas saglabā.

    es pats
    02.02.2023 08:51
    Reply to  Speciālists

    Tu laikam joko par to sānos novietoto pirkstu sensoru, tā taču ir vēsture vai budžetu telefonu līmenis!

    Speciālists
    02.02.2023 14:00
    Reply to  es pats

    Ar Ferari mēbeles un ģimeni nepārvadāsi un grants ceļus neizbrauksi.

    Gluži vienkārsi ir gadījumi kad “budžeta līmenis” ir objektīvi labāks, ērtāks un funkcionālāks bet tā saucamie “flagmaņi” ir domāti cilvekiem kuru vērtību skalu nosaka marketologi.

    Kaspis
    02.02.2023 14:59
    Reply to  Speciālists

    Salīdzinājums ir galīgi aplams. Per par tēmu runājot, pirksta sensors laupa iespēju lietot makus. Un atmiņas kartes vaidi vispār vāks. Tā ievērojami bremzē sistēmas darbu, jo karšu ātrumi nestāv klāt iebūvētās atmiņas ātrumiem

    Biteme
    02.02.2023 15:07
    Reply to  Kaspis

    Kādi maki?? Tikai pliku, citādi jau nav jēgas maksāt tādu naudu.

    kaspis
    02.02.2023 16:09
    Reply to  Biteme

    nē. pliks nav ērts un slīd ārā no rokām. nu jau sen man visi telefoni ar 2 makiem. sp connect maks priekš moto un velo. ir ikdienas maks ar aizsardzību

    Valdis
    02.02.2023 17:49
    Reply to  kaspis

    Tev vienkārši ir vājas rokas un raksturs. Sojaspuika

    Krotow
    03.02.2023 12:19
    Reply to  Kaspis

    Labrīt, kā atmiņas karte bremzē sistēmas darbu, ja sistēma un aplikācijas atrodas uz telefona plates uzlodētajā atmiņā? Ja lietotājs ielicis “lēnu” karti un glabā tur kameras aktīvo foto direktoriju ar 2000+ bildēm, tā jau ir viņa problēma. Makus arī var nopirkt ar pareizo caurumu pirksta sensoram.

    kaspis
    05.02.2023 16:20
    Reply to  Krotow

    nav normālu specializētu maku priekš sony piemērām, ar to sāna sensoru. vnk nav.

    lēna karte vai ātra, viņa vienalga būs lēnāka neka intergēta atmiņa

    Vilis
    05.02.2023 18:34
    Reply to  kaspis

    Kuram Sony ko vajag?

    Ivis
    02.02.2023 08:59
    Reply to  Speciālists

    Un IR ports arī nav :(

    Biteme
    02.02.2023 15:08
    Reply to  Ivis

    Nav arī RS232 – žēl, jo noderēja, tāpat kā IR.

    Skābene
    02.02.2023 08:08

    Cik TB atmiņas ir šiem telefoniem? 200MP bildes aizņems daudz vietas.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    02.02.2023 11:44

    Pietiek vietas pat bitcoin blokķēdei 👍

    Monvids
    03.02.2023 17:26

    Kautkur dzirdēju s 23 128 GB versijai ir lēnāka atmiņa!

    Toms
    02.02.2023 11:15

    Maza vilšanās iekš LMT. Jau gatavs sūtīt, bet izrādās, LMT ir vienīgie, kas nepiedāvā bonusā austiņas.

    kaspis
    02.02.2023 11:58
    Reply to  Toms

    haha. lmt savā elementā))

    Jūrnieks
    06.02.2023 20:52
    Reply to  Toms

    LMT piedāvāja, ja piereģistrējies pirms 01.02.2023!
    Un es arī nopirku 23ultra, saņēmu austiņas dāvanā.
    Par telefonu kopumā ļoti apmierināts, kamera vispār bomba! Nakts gaismā var attēlu uztaisīt gandrīz kā dienā! Man ir lielā canon un nikon kamera – viņas tā nevar.

    Jau iepriekš biju ļoti apmierināts ar savu note20 ultra(kas skumīgi metra attālumā tagad skatās uz mani).

    Vienīgie mīnusi – Cena!!! Bāc, flagmanis pa 1419€, bet komplektā nenāk pat austiņas(dāvanu neskaitu), un lādētājs. Uzskatu, ka šādi telefoni ir ļoti pārcenoti.

    Bet kvalitāte, izpildījums lielisks.

    kaspis
    02.02.2023 12:01

    man gan viss patīk. cena ievērojami nokrita. pirmo mēnesi 512 dod par 256 ciparu. ausis dāvanā. es i laimīgs. s22u sievai atdošu

    REALAIS
    02.02.2023 12:15
    Reply to  kaspis

    Ja ir turīgs vīrs, tad jau pavisam labi.
    Piemēram, Samsung UK atpērk S22 Ultra par 600-630£. Kas būtu ~50% no cenas, tad sanāk telefons gadā izmaksā tikai ~650£.

    kaspis
    02.02.2023 12:34
    Reply to  REALAIS

    atdot atpirkumam gadu vecu nekad nav izdevīgi. tad jau labāk feisī pārdot, vairāk dabūsi.

    Kaspars
    02.02.2023 16:12
    Reply to  kaspis

    cena ievērojami nokrita? dārgāks tak kā iepriekšējais

    Kaspis
    02.02.2023 17:17
    Reply to  Kaspars

    Pagāšgad ap 1.4 bija 256gb. Tagd 1.35 par 512gb

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    02.02.2023 12:26

    Par vienu #bitcoin var nopirkt kādus divdesmit šos aparātus.
    Padomājiet par to.

    Last edited 1 year ago by Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    Ivis
    02.02.2023 13:29

    Tas ir šobrīd. Pēc gada par vienu btc varēs 200 šādus aparātus nopirkt. Padomā par to.

    REALAIS
    02.02.2023 15:10
    Reply to  Ivis

    Slapji sapņi :D

    Kursors.lv
    02.02.2023 13:48

    Bet vai tu vari piezvanīt ar bitkoinu? Padomā par to.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    02.02.2023 14:01

    Kā jau aktīvs (asset) bitcoin nav domāts patērēšanai (consumption), bet drīzāk ir a claim on future consumption. Pārdod to un pērc ko vēlies!

    Few understand this

    Biteme
    02.02.2023 14:45

    Tas taču pretrunā ar btc ideju “fuck the monetary system”. Nopērc saldējumu par botkoiniem un nebaro bankas. Tagad tu piedāvā tomēr barot bankas. You even understand this?

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    02.02.2023 16:49
    Reply to  Biteme

    Katrs var izmantot bitcoin kā vien vēlas 🙏

    Gerisimi
    02.02.2023 17:51

    Nopirkt pusi Latviju drīz varēs, arī šitadus te žurnālistus

    Biteme
    02.02.2023 13:09

    Ko domāju? Dārga klapata, kuras galvenā vērtība ir emocionālajā gandarījumā par pirkuma faktu. Citādi jau vienkārši telefons tāpat kā daudzi citi.

    Girts
    02.02.2023 16:26

    Lietoju s22 Ultra, un nesūdzos. Ja runājam par veiktspēju, nrdomāju ka kāds izmanto pat 50%, tā kā neredzu lielu atŝķirību. Paralēli man ir Note10+…un salīdzinot ar Ultru22, veiktspējā neredzu lielu atßķirību. Drīz salīdzināšu kameras s22 un s23…nedomāju ka atšķirība būs tik milzīga.

    Skaks
    05.02.2023 13:32
    Reply to  Girts

    Godīgi – S zīmuli lieto? 😄

    IMAGin
    03.02.2023 12:07

    Tikko “no-upgreidojos” no s22u uz šo s23u…cenas piedāvājums atmiņas dubultojumam + dāvanā esošās austiņas + relatīvi lielā vecās ierīces atpirkuma summa, padarīja šo izvēli jūtami vieglāku :)

    Pirmie iespaidi pozitīvāki, kā sākotnēji varēja šķist :)

    Krotow
    03.02.2023 12:15
    Reply to  IMAGin

    Kā S23 ir ar baterijas ilgumu un silšanu “guļot”? S22 ar to bija problēmas, forumā vari izlasīt.

    IMAGin
    03.02.2023 12:30
    Reply to  Krotow

    Par baterijas ilgumu nezinu, jo telefons man ir tikai 1 dienu, bet silst slodzē, mazāk par s22u

    IMAGin
    05.02.2023 17:33
    Reply to  Krotow

    Pāris dienas patestējot secinu, ka baterija tur ilgāk. Iespējams tas ir snapdragon vs exynos ieguvums.

    svimart
    03.02.2023 23:32
    Reply to  IMAGin

    Karoče izklausās jāielec klubiņā… tad tu esu tur iekšā… piesiets… protams cena laba neba tev dos kāds atlaidi 650 eur atpirkumam par xiaomi 12T pro…?

    IMAGin
    05.02.2023 17:32
    Reply to  svimart

    Samsung atpirkums ir tikai samsung telefoniem…

    Eģiks
    06.02.2023 08:31
    Reply to  IMAGin

    Samsung atpirkums ir arī citu ražotāju telefoniem, datoriem, pulksteņiem un austiņām.

    Skābene
    06.02.2023 09:03
    Reply to  Eģiks

    Intereses pēc aizpildīju to atpirkums.lv formu un konstatēju, ka Lombards dod vairāk! :)

    Bils
    03.02.2023 14:33

    Ar nepacietību gaidu vakaru, kad tikšu pie jaunās Ultras, tik nāksies šķirties no S22 Ultra…

    Monvids
    03.02.2023 17:30

    Upgreids pilnībā nav nepieciešams, no s22 ultra. Vienīgi ko pamanu labākas nakts bildes.
    Godīgi sakot nožēloju par jauno pirkumu.

    Dainis
    05.02.2023 10:37
    Reply to  Monvids

    Taču never būt, klīst baumas, ka tikai apple produkcija ir vienveidīga un gadu no gada nav nekādi uzlabojumi. Samsung taču katru gadu ir iespaidīgas inovācijas gan dizainā gan funkcionalitātē.

    freelife
    04.02.2023 02:10

    Fold 4 pirkstu nospiedumu lasītājs strādā ideāli. Un, jā, tas ir novietotots sānos power pogā.
    Salīdzinājumā ar S21, Fold4, veicot tās pašas darbības, ir ātrāks. Pieļauju, ka 90% standart useru to nepamanītu, bet tas ir fakts.
    Kamera Fold 4 ~tas pats S22, tā kā der. S23 Ultra, ir super, bet jāskatās no kāda telefona apgreidojas, cena, bonusi, pirksti gaisā, utt… :D

    Reklāma