Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S23 būs pirmie telefoni, kas aprīkoti ar jauno Gorilla Glass Victus 2 aizsargstiklu

    Jaunākie raksti

    Nākamajā trešdienā (1. februārī) tiks izziņoti jaunie Samsung viedtālruņi un tās būs pirmās ierīces, kas tiks aprīkots ar jauno Corning Gorilla Glass Victus 2 aizsargstiklu. Par to ziņo pats Corning Glass. Jaunais aizsargstikls joprojām saglabās labu pretsaskrāpēšanas aizsardzību un uzlabos aizsardzību pret triecieniem. Preses paziņojumā gan nav norādīts vai šis aizsargstikls būs izmantots tikai jauno Galaxy S23 telefonu priekšpusē, vai arī sargās aizmuguri. To jau visai drīz noskaidrosim, kad jaunie produkti tiks izziņoti.

    Paredzams, ka šis aizsargstikls būs tik izturīgs, lai nesaplīstu, ja ierīci nometīsim uz betona vai asfalta seguma no mūsu kabatas augstuma. Protams, viena lieta ir testi laboratorijā, bet kas pavisam cits reālā pasaule. Nevaru rekomendēt nomest zemē telefonus, kas aprīkoti arī ar šiem aizsargstikliem, jo mūsdienīgas mobilās ierīces savā būtībā ir ļoti trauslas. Pat ja izdzīvos stikls, varam tām nodarīt bojājumus citām komponentēm.

    Reklāma

    Gorilla Glass aizsargstikli ir iestrādāti vairāk nekā 8 miljardos ierīču no vairāk nekā 45 ražotājiem un tādējādi tas ir pasaulē populārākais aizsargstikls.

    AvotsCorning
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    30.01.2023 08:49

    Gorilla tāds, vai gorilla šitāds, tāpat visiem pa virsu līmē plēvītes, jo visi iepriekšējie pēc kritieniem tāpat norāva zirnekli! :)

    Reklāma