Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” būs vairāk reklāmu

    Jaunākie raksti

    Viena lieta, kas ir skaidra kā diena – reklāmas būs, un to kļūs tikai vairāk. Ja arī tās kaut kur vēl nav, noteikti tiks izdomāts kāds veids, kur un kā tās iespiest un lielākā vai mazākā mērā piespiest lietotāju tās skatīties. Viena no lietotnēm, kur drīzumā reklāmas redzēsim vairāk, ir “TikTok“, kas izdomājis, ka ideāla vieta šādam saturam ir meklēšanas sadaļa.

    “TikTok” informējis, ka drīzumā meklēšanas rezultātos, neatkarīgi, ko meklē, parādīsies reklāmas. Tiesa, norādīts, ka tās vismaz būs atbilstošas meklētajam un tiks marķētas kā sponsorēts saturs. Nav izslēgts, ka lietotājs redzēs arī tādas reklāmas, kas atbilst iepriekš skatītam, meklētam saturam, interesēm u.c. aktivitātēm lietotnē.

    Reklāma

    Atzīmēts, ka, noklišķinot uz sponsorētā satura, meklēšana netiks pārtraukta un lietotājs varēs turpināt ritināt meklēšanas rezultātus. Domājams, ka no reklāmdevēju puses būs liela interese, jo šī iespēja automātiski tiek iespējota jau esošajiem “TikTok” reklāmdevējiem. Šeit jāpiezīmē, ka reklāmas jau kādu laiku tiek rādītas “TikTok” parastajā plūsmā starp videoklipiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    25.08.2023 19:09

    Tas pa īstam varētu satraukt tikai Rosļikovu. Un tos, kuri to visu sviestu skatās.

    Reklāma