Web Analytics
More
    Reklāma

    Dienu pirms “Google I/O” konferences “OpenAI” prezentēs savus mākslīgā intelekta jaunumus

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Google” nākošo nedēļu cer iesākt jaudīgi – ar savu gada lielāko notikumu, ikgadējo izstrādātāju konferenci “I/O”, kas norisināsies 14. maijā. Taču šo pasākumu varētu aizēnot iepriekšējā dienā notiekošā “OpenAI” prezentācija. Tās laikā uzņēmums prezentēs savu jau esošo produktu – “GPT4” un “ChatGPT” – jaunumus un kaut ko vēl, kas pagaidām tiek paturēts noslēpumā.

    Iepriekš ziņots, ka “OpenAI” pirmdien, 13. maijā, iepazīstinās ar “Google Search” konkurentu – mākslīgā intelekta (MI) meklētājprogrammu. Taču “OpenAI” izpilddirektors Sems Altmens vietnē “X” informējis, ka uzņēmums neprezentēs ne jaunāko MI modeļu versiju “GPT5”, ne meklētājprogrammu. Taču viņš piebilst, ka komanda smagi strādā pie jauniem risinājumiem, par ko cilvēki būs sajūsmā, un tā ir maģija.

    Reklāma

    Paredzēts, ka “OpenAI” jaunumu prezentācija notiks 13. maijā, 10 no rīta pēc vietējā laika jeb ap 22 pēc Latvijas laika. Par šī pasākuma norisi, visticamāk, lielā sajūsmā nav “Google”, kuras gada lielākais pasākums “I/O” notiks dienu vēlāk. Tā ietvaros uzņēmums plāno izziņot virkni svarīgu jaunumu MI jomā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma