Web Analytics
More
    Reklāma

    HP piedāvās koka apdari jaunajiem Envy un x360 sērijas klēpjdatoriem

    Jaunākie raksti

    Computex 2019 norises laikā HP izziņojis koka izmantošanu divās klēpjdatoru sērijās. Pie koka apdares tiks Envy un x360 sēriju klēpjdatori. HP Envy sērija būs pirmā nopērkama ar dabīgu koka apdari. Koks būs tikai vietās, kur klēpjdatoru skar plaukstas rakstīšanas laikā, turklāt koks būs pieejams vairākos toņos, kas tiks pieskaņoti pārējai datora korpusa krāsai.

    HP grasās izmantot bērzu gaišākos tonējumos un riekstkoku tumšajiem toņiem. Arī Microsoft Precision Touchpad būs atbilstoši noformēts, lai neizlēktu no kopējā dabīgā koka noformējuma. Tiek uzsvērts, ka kokmateriāli nāk no speciāli audzētiem kokiem, dabīgi radušās koku audzes netiks izcirstas.

    Reklāma

    13 collu Envy klēpjdatori būs pieejami ar Intel procesoriem, riekstkoks tiks kombinēts ar Nightfall Black krāsa materiāliem. 13 collu x360 sērijā būs pieejami AMD procesori, kā arī izvēle starp riekstkoku vai bērzu un atbilstošas krāsas pārējiem korpusa materiāliem. 15 collu klēpjdatoriem būs pieejamas visa veida procesoru un materiālu versijas. Envy sērija saņems arī 17 collu modeli ar Intel procesoriem un bērza koku kopā ar sudrabotu korpusu.

    Tehnisko specifikāciju, cenas un klēpjdatoru pieejamības HP pagaidām noklusēja.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    28.05.2019 16:44

    Tumšais koks izskatās eleganti.
    Skatoties uz 3D renderētajiem attēliem prātoju – reālajā dzīvē katram datoram koka raksts būs savādāks, savukārt Touchpadus neražos dažādus. Līdz ar to Touchpad dzīvē tik organiski neiekļausies kopējā dizainā un kritīs ārā no kopējās koka tekstūras.

    29.05.2019 10:33
    Reply to  Uldis M.

    TEORĒTISKI, nebūtu ārkārtīgi sarežģīti pārlīmēt pāri skārienpaliktnim vinilu ar druku no konkrētā koka izgriezuma. Ieinteresēji, vai dzīvē būs piedomāts tādai detaļai.

    digitalk
    29.05.2019 18:46
    Reply to  kristaps194

    nav arī problēmu pārlīmēt koka skaidu visai virsmai, tačpadam tas netraucē turpināt strādāt.

    Reklāma