Web Analytics
More
    Reklāma

    RED beidzot sāk piegādāt 1600 dolāru titāna Hydrogen One viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Populārajam kameru ražotājam RED ar viedtālruņiem īsti neveicas. Šī gada sākumā RED paziņoja, ka aizkavējusies Hydrogen One viedtālruņa titāna versijas iznākšana. Paziņojumā uzņēmums atvainojies iepriekšpasūtītājiem, vienlaikus izziņojot ļoti patīkamu pretimnākšanu – visi titāna versijas Hydrogen One pasūtītāji saņems pagaidām parasto alumīnija Hydrogen One modeli, ko pircēji varēs paturēt arī pēc titāna versijas saņemšanas.

    RED Hydrogen One tika izziņots vēl 2017. gadā, iepriekšpasūtītājiem nācās samaksāt uzreiz visu pirkuma cenu par viedtālruni – 1600 dolārus. Hydrogen One titāna versijai pie pircējiem bija jānonāk vēl 2018. gada septembrī, iznākšana pēc tam tika vēl pāris reizes atlikta.

    Reklāma

    Būs grūti noliegt, ka iepriekšpasūtītāji saņems visai novecojušu viedtālruni par ārprātīgu cenu. Hydrogen One darbina Snapdragon 835 procesors kopā ar 6 GB RAM un 128 GB vai 256 GB atmiņu. Lielā atmiņa pieejama tikai titāna modelim.

    Alumīnija Hydrogen One maksā 1200 dolārus, titāna modeļa cena ir 1600 dolāri. RED ir pazīstams augstas klases profesionālu videokameru ražotājs. RED kameras izceļas ar lielisku dinamisko diapazonu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    15.04.2019 20:19

    Pats labākais, ka arī kamera šim izstrādājumam ir konkurētspējīga ar Samsung S6.

    Reklāma