Web Analytics
More
    Reklāma

    LG veido plānu viedpulksteni ar Snapdragon Wear 2100 procesoru

    Jaunākie raksti

    Tikko izziņots Snapdragon Wear 2100 procesors, kas speciāli paredzēt izmantošanai viedpulksteņos. Šobrīd lielāko daļu Android Wear pulksteņu darbina Snapdragon 400 procesors, kas nav īsti piemērots izmantošanai valkājamās viedierīcēs. Snapdragon Wear 2100 procesors ir par 30% mazāks un par 25% energoefektīvāks, kad to salīdzina ar Snapdragon 400.

    Qualcomm Snapdragon Wear 2100 procesors savu pirmizrādi piedzīvos LG veidotā viedpulkstenī. Ražotājs pagaidām sīkāku informāciju par Snapdragon Wear 2100 pulksteni nav atklājis, vien zināms, ka LG viedpulkstenis būs ievērojami plānāks par esošajiem konkurentiem.

    Reklāma

    Te būtu vietā atgādināt, ka LG dikti neveicās ar LG Watch Urbane 2 viedpulksteņa radīšanu. Faktiski LG Watch Urbane 2 tā arī nekad īsti pie pircējiem nenonāca, jo to nācās izņemt no tirdzniecības. Pagājušā gada oktobra pirmajās dienās LG izziņoja Watch Urbane 2 – pirmo Android Wear viedpulksteni, kuram nodrošināta mobilo datu savienojamība. Neilgi pēc tam LG oficiāli paziņoja, ka Watch Urbane 2 LTE versijai ir radušās ļoti sarežģīti novēršamas problēmas, tāpēc viedpulksteni nebūs iespējams tuvākajā laikā iegādāties. Tā arī LG Watch Urbane 2 viedpulkstenis veikalos nav atgriezies.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma