Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā Wear OS 5 viedulksteņu OS versija koncentrē spēkus uz akumulatora darbības laiku

    Jaunākie raksti

    Tā kā mums ir pārmests, ka neko nejēdzam no Wear OS, tad te būs pāris rindkopas par izziņoto Wear OS 5. Diemžēl, kā jau tas ir Android pasaulē ierasts, Wear OS 5 pulksteņos nonāks pirms daudzi jau esoši pulksteņi saņems Wear OS 4 atjauninājumu.

    Google norāda, ka Wear OS 5 galvenais trumpis būs uzlabots akumulatora darbības laiku. Maratona skrējienā Wear OS 5 pulkstenis tērēšot ap 20% mazāk enerģijas, nekā tas būtu ar Wear OS 4. Ar akumulatora tēriņiem Wear OS cīnās jau kopš Wear OS 3 laikiem. Piemēram, Wear OS 4 palīdzēja Pixel Watch 2 izdzīvot veselu dienu ar vienu uzlādi, kas pirmās paaudzes Pixel Watch un Wear OS 3 bija teju neiespējami.

    Reklāma

    Tāpat tiek norādīts, ka Wear OS lietotāju bāze augusi 160 valstīs par iespaidīgiem 40%. Visticamāk, tas varētu būt uz Samsung Galaxy Watch rēķina, jo Samsung pārgāja uz Wear OS, kā arī daudzās akcijās Galaxy Watch pulksteņi tiek piekomplektēti klāt pie Galaxy S sērijas dārgajiem viedtālruņiem.

    Wear OS 5 saskarne izcels dažādas biežāk izmantotās sadaļas, piemēram, laika prognozi. Laika ziņās nu būs iekšā arī UV indekss, šībrīža un gaidāmā temperatūra dienas laikā, nokrišņu iespējamība u.tml.

    Google Health Connect platforma tiks pie jauniem trikiem, piemēram, trešo pušu veidotas lietotnes varēs darboties fonā, kas varētu būt pamatīgs ieguvums dažādos scenārijos. Sportotājiem Wear OS 5 pievienos vairākus jaunus mērījumus, kas ir nopietniem sporta pulksteņiem un Apple arī tos iekļāva watchOS 9 – kontakta laiku ar zemi skrienot, soļa platumu, vertikālo pārvietojumu.

    Tā vien izskatās, ka Wear OS 5 būs sākumā pieejama kopā ar nākotnes Galaxy Watch 7 sēriju un Pixel Watch 3. Par vecāku viedpulksteņu atjaunināšanu līdz Wear OS 5 nekas nav zināms

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma