Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi Smart Band 8 Pro viedaproce par pievilcīgu cenu pieejama visā pasaulē

    Jaunākie raksti

    Pēc izziņošanas Ķīnas tirgum pagājušā gada augustā, arī pārējā pasaulē tagad pieejama Xiaomi Smart Band 8 Pro viedā aproce. Kā jau ierasts no Xiaomi, ierīcei ir ļoti pievilcīga cena – 79,99 EUR.

    Šo viedo aproci gan gribētos dēvēt par viedpulksteni, jo Smart Band 8 Pro ir aprīkota ar 1.74 collu lielu AMOLED tehnoloģijas ekrānu, kura izšķirtspēja ir 336 x 480 pikseļu, bet atsvaidzes ātrums 60 kadri sekundē. Viedā aproce ir aprīkota ar Gorilla Glass Victus priekšējo stiklu, sniedzot papildu drošību pret skrāpējumiem.

    Reklāma

    Xiaomi Smart Band 8 Pro ir saņēmis metālisku korpusu, padarot ierīces izskatu klasiskāku un līdz ar to vairāk līdzinoties dārgākiem flagmaņu klases produktiem. Tomēr viedā aproce būs aptuveni 1cm augsta, kā arī tā būs ļoti viegla, sverot 22 gramus. Pēc Xiaomi sniegtās informācijas, jaunās paaudzes modelis ir saņēmis par 23% lielāku bateriju, nodrošinot darbību līdz pat 2 nedēļām ar vienu uzlādi.

    Papildu tam viedā aproce saņēmusi četru kanālu pulsa noteikšanas modeli, kā arī piedāvā GPS koordinātu noteikšanu, lai varētu sportot ārtelpās. Xiaomi Smart Band 8 Pro piedāvā izvēlēties kādu no 150 sporta veidiem. Pagaidām gan nav precīza informācija par to, vai ierīce saņēmusi NFC bezkontakta norēķinu iespējas visiem tirgiem domātajā versijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma