Web Analytics
More
    Reklāma

    TechHub meklē Latvijas labākos iesācējuzņēmumus

    Jaunākie raksti

    Līdz 18. februārim iesācējuzņēmumu jeb startups ir iespēja pieteikties TechHub Akadēmijai, kas norisināsies dienu pirms konferences TechChill Baltics 2016 un dos iespēju 10 jaunajiem uzņēmumiem izmantot starptautisku mentoru pieredzi vienas dienas apmācībās. Piecas mentoru vērtējumā labākās komandas kāps uz konferences skatuves un piedalīsies TechChill Baltics PitchBattle, lai iepazīstinātu ar savu ideju 400 dalībnieku auditoriju, cīnītos par galveno balvu un uzvarētāja titulu.

    TechHub Akadēmija bieži vien ir iesācējuzņēmumu pirmais solis uz lielākiem panākumiem, jo dod iespēju uzklausīt pieredzējušu mentoru un starptautisku investoru atsauksmes un ierosinājumus. Iepriekšējo Akadēmijas finālistu vidū ir tādi šobrīd jau pazīstami uzņēmumi kā Mintos, Monea, Edurio un Sorry As A Service. Daudzi no tiem šobrīd jau iekarojuši vietu starptautiskajā tirgū, izmantojot iespējas, ko sniedz TechHub Riga Akadēmijas pieredze, publicitāte un starptautisko mentoru padoms.

    Reklāma

    Pieteikšanās: ej.uz/pitchbattle

    10 žūrijas izvēlētās labākās komandas mentorēs FullContact dibinātājs Bart Lorang, Funzi dibinātājs Aape Pohjavirta, startup komunikācijas eksperte Michaela Krause, pieredzējis uzņēmējs un mentors no Izraēlas Tal Catran, prezentāciju konsultants un Stoneful dibinātājs Gleb Maltsev un Startup Wise Guys vadītājs Calum Cameron. Apmācības norisināsies 10. februārī , un vienas dienas garumā komandas saņems individuālas konsultācijas par biznesa plānu, produkta vai pakalpojuma uzlabošanu, mārketingu, investīciju piesaisti un citiem būtiskiem jautājumiem. Veiksmīgākās komandas iegūs iespēju piedalīties konferences TechChill Baltics 2016 Pitch Battle cīņā par auditorijas uzmanību, labākās idejas titulu, atbalstītāju balvām.

    TechChill Balics 2016 ir iesācējuzņēmumu konference, kas pulcē reģiona tehnoloģiju uzņēmējus, starptautiskus investorus un medijus, piedāvājot nozares līderu stāstus un iespēju tikties ar nozares kolēģiem. Konference centrālā tēma ir biznesa attīstība, un tās ietvaros runātāji dalīsies pieredzē par veiksmēm un neveiksmēm, veidojot biznesu, kā arī spēju riskēt, pielāgoties un sasniegt panākumus. Konferences runātāju vidū ir komunikācijas stratēģis un Virgin Startup Ross Kingsland, Nilan Peiris no finanšu tehnoloģiju veiksmes stāsta TransferWise un citi pieredzējuši tehnoloģiju nozares pārstāvji.

    TechChill Baltics 2016 konference norisināsies 11. februārī. Konferences stratēģiskais partneris ir Lattelecom, partneri ir Attīstības finanšu institūcija Altum, Monea, Microsoft, TestDevLab, LIVE Riga un Izraēlas vēstniecība. Konferenci atbalsta draugi Voog, Hump, AurumIT, Dizaina studija WIG, Comedy Latvia, Zaļo tehnoloģiju inkubators, Norway grants un Coffee Inn.

    TechChill Baltics 2016 organizē nodibinājums TechHub Riga, pirmā un lielākā IT un tehnoloģiju koprades telpa. TechHub Riga stratēģiskais partneris ir Lattelecom. Lai veicinātu Latvijas digitālās attīstības potenciāla izmantošanu, Lattelecom jau tagad sniedz tehnoloģisko atbalstu TechHub Riga, nodrošinot optisko internetu nodibinājuma telpās Kaļķu ielā 12. Lattelecom rada un ievieš inovācijas, lai saglabātu līderpozīcijas nozarē un sniegtu saviem klientiem plašākas iespējas mūsdienīgai dzīvei. TechHub Riga ģenerālsponsors ir Rietumu banka.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma