Web Analytics
More
    Reklāma

    KoalaPhone ir Android palaidējs senioriem

    Jaunākie raksti

    Android palaidēji (launcher) tiecas piedāvāt absolūtu brīvību un ērtu lietošanu, bet tas tiek panāks ar sarežģītiem paņēmieniem un ne visiem tas ir nepieciešams. Vēl lielākas problēmas Android iespējas rada senioriem. Par laimi vairāki ražotāji (Samsung, Sony) jau iekļāvuši viedtālruņos atvieglotas saskarnes iespējas ar lieliem burtiem un kontrastainām saskarnes detaļām.

    Tagad KoalaPhone Android palaidējs rūpēsies par tiem, kuru viedtālruņi nepiedāvā atvieglotu saskarni. KoalaPhone Android palaidējs lielā mērā dara to pašu, ko šobrīd pieejamie senioru telefonu – tam ir lieli burti, kontrastaina saskarne un SOS poga. Tāpat ērtāk būs rīkoties ar īsziņām, kas jau ierasti ir senioru klupšanas akmens.

    Reklāma

    KoalaPhone Android palaidējs ir radīts Čehijā, piedaloties Prāgas Tehniskās universitātes pētniekiem. KoalaPhone Android palaidējs tapis sadarbībā ar senioriem un vājredzīgiem cilvēkiem, kas ikdienā dod priekšroku lielākiem objektiem ekrānā.

    KoalaPhone Android palaidējs pieejams Silver bezmaksas versijā, bet Gold maksas versija ir 4.54 eiro vērta. Bezmaksas versija dod nedēļu ieskatam visās maksas versijas iespējās un pēc tam lietotājs varēs apskatīt tikai trīs pēdējos saņemtos zvanu un SMS.

    Clipboard01 Clipboard02 Clipboard03

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    jurciks
    16.10.2014 14:46

    Šis izsaka visu:

    KoalaPhone Android palaidējs lielā mērā dara to pašu, ko šobrīd pieejamie senioru telefonu – tam ir lieli burti, kontrastaina saskarne un SOS poga

    Tad kāda vella pēc jāpērk jaunais supertelefons par lielām naudām, ja to pašu var panāk par lētāku naudu, ar fiziskiem (sataustāmiem) taustiņiem un bateriju, kas jālādē labi ja reizi nedēļā. Kāpēc?

    Janka
    16.10.2014 15:21

    Daži Android telefoni atšķirībā no pogainajiem ir arī mērcējami ūdenī un metami dubļos.

    KKTK
    16.10.2014 15:22

    Šitas jāatceras. Kad izbesī visādas pārgudrās fīčas un paslēptie setingi un vells viņ zin kas vēl, tad jāpalaiž šitas. Varbūt katru vakar pēc darba tas ir jāpalaiž. Varbūt arī atvaļinājumā? :P

    Reinis Ru
    17.10.2014 17:43

    Hehe, šo patiešām varētu uzinstalēt un palaist tad, kad viss apriebies. :D

    Reklāma