Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook veidojot Twitter formāta jaunāko ziņu servisu viedierīcēm

    Jaunākie raksti

    Business Insider ziņo, ka Facebook veidojot viedierīču lietotni, kas paredzēta jaunāko ziņu nogādāšanai pie lasītāja. Facebook tādējādi grasās atņemt daļu no Twitter lietotājiem, kuri izmanto mikroblogošanas vietni jaunāko ziņu virsrakstu saņemšanai.

    Šobrīd noritot agrīni Facebook ziņu lietotnes testi. Lietotājam tiek piedāvāti dažādas ziņu kategorijas no sadarbības partneriem. Viedierīcē uz tiks saņemts paziņojums par jaunas aktuālās ziņas nonākšanu pie lasītājiem. Tiek pieļauts, ka jaunais Facebook ziņu serviss piedāvās virsrakstu, pirmos 100 vārdus no raksta, kā arī saites adresi uz pilnu saturu.

    Reklāma

    Facebook ik pa laikam piedāvā dažādus savus redzējumus uz lietu kārtību, kas materializējas lietotnēs. Diemžēl interesantākiem projekti paredzēti tikai ASV tirgum. Nesen izskanējušas baumas par Džeimsa Bona iedvesmotu Moneypenny digitālo asistentu. Moneypenny digitālais asistents būšot daļa no Facebook Messenger, ļaujot lietotājam ar Facebook palīdzību veidot kalendāra ierakstus, uzzināt laika apstākļu prognozes un pat iegādāties preces dažādos tiešsaistes veikalos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    8bitnebula
    12.08.2015 19:24

    Pietika ar šo frāzi: “Lietotājam tiek piedāvāti dažādas ziņu kategorijas no sadarbības partneriem.” Figņa un bulšits, lasi, būs tev lasīt reklāmraksteļu virsrakstus.

    Reklāma