Web Analytics
More
    Reklāma

    Hyundai kļūst par pirmo autoražotāju ar sērijveida Android Auto izklaides sistēmu

    Jaunākie raksti

    Android Auto ideja ir pavisam vienkārša – pieslēdz automašīnai Android viedtālruni un multimediju displejā parādās visa informācija, kas nodrošina navigācijas, multimediju un saziņas iespējas. Tas ļaus ērti no auto stūres vai multimediju sistēmas pārslēgt skanošo mūziku, atbildēt uz zvaniem vai īsziņām un pārvaldīt navigācijas rīkus. Android Auto gadījumā liels uzsvars tiek veltīts balss komandām un šo sistēmu varēs ērti pārvaldīt ar balss komandām, tādējādi atbrīvojot rokas nopietnākām nodarbēm, piemēram, stūrēšanai. Tas arī nozīmē to, ka dažādos auto, kas atbalsta vienu sistēmu, navigācijas, multimediju un saziņas iespējas darbosies vienādi un pat nomainot auto nebūs viss jāmācās no jauna.

    Hyundai paši uzskata, ka Android Auto pirmo reizi sērijveida auto nonācis tieši Sonata modelī. Izskatās, ka viedo auto cīņā pagaidām pārsvars ir Android Auto pusē, bet jau pēc dažām dienām gaidāma Apple WWDC konference un tajā tiks atklāta plašāka informācija par Apple CarPlay pieejamību.

    Reklāma

    Hyundai Sonata piedāvā Android Auto iespējas vadīt ar balsi, skārienekrānu vai pogām uz stūres rata. Tiek ziņots, ka pagaidām Android Auto un Google Maps navigācijas iespējas Hyundai Sonata dublējas ar paša autoražotāja uzstādīto navigācijas sistēmu. Divas navigācijas vienā auto nav nepieciešamas. Navigācijas iespēju dublēšanās iemesls ir vienkāršs – Android Auto tiek piedāvāts kā atjauninājums esošai pēdējās paaudzes Sonata izklaides sistēmai, ko bez maksas piedāvā Hyundai dīleri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma