Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung varētu būt apturējis valkājamo ierīču izstrādi līdz Apple Watch iznākšanai

    Jaunākie raksti

    Samsung spēles noteikumi ir pavisam vienkārši – ņemam jebkuru viedierīču tirgu un to pārpludinām ar daudzām un, iespējams, pat dažādām viedierīcēm. Viedo pulksteņu niša nav nekāds izņēmums un arī šeit darbojas tie paši džungļu likumi. Kopā ar Galaxy Note 3 2013. gadā tika izziņots pirmais Galaxy Gear viedpulkstenis, bet pēc tam ražotājs ir izlaidis arī Gear 2, Gear 2 Neo, Gear Fit, Gear S un Gear Live.

    Iznāk, ka Samsung izlaidis 6 viedas, valkājamas ierīces 18 mēnešu laikā – vienu katru ceturksni. Būtu bijis tikai loģiski, ja arī ar Galaxy S6 kopā būtu izsludināta kāda valkājam viedierīce, bet sagaidījām tikai atjaunotu Gear VR virtuālās realitātes briļļu formas adapteri. Tiek minēts, ka Samsung ieņēmis nogaidošu pozīciju pirms Apple Watch iznākšanas.

    Reklāma

    WSJ norāda, ka Samsung nevēlas sasteigt savas nākamās valkājamās ierīces iznākšanu, jo Apple vēl nav parādījis Watch labākās īpašības. Pagaidām nav zināmas Apple Watch būtiskākās iespējas un, protams, nav pieejamas arī sūdzības no pircēju puses. Samsung savā nākamajā viedajā pulkstenī, visticamāk, ņems vērā visu Apple Watch gūto pieredzi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    04.03.2015 22:36

    Viltnieki. Nez cik kompānijai izmaksā sacept zaļus pulksteņus, jau zinot ka ilgi netirgos. Šie jau paredz, ka Apple Watch būs labāks un nāksies kopēt vai līdzi vilkt tiem… tātad jauni modeļi jauni dzelži.

    Reklāma