Web Analytics
More
    Reklāma

    No šī gada 1. jūlija “Bite Latvija” sāks piedāvāt optisko internetu, izmantojot “Baltcom” infrastruktūru

    Jaunākie raksti

    2024. gada 1. jūlijā tiks pabeigta “Bite Latvija” un “Baltcom” apvienošana, kā rezultātā “Bite Latvija”pilnībā pārņems “Baltcom” pakalpojumu portfeli un klientus, tādejādi kļūstot par plašāko elektronisko sakaru un informācijas un komunikācijas tehnoloģiju pakalpojumu sniedzēju Latvijā un uzsākot piedāvāt fiksētā interneta pakalpojumus vairāk nekā 400 000 mājsaimniecībām 80 apdzīvotās vietās visā Latvijā, nodrošinot klientiem internetu ar ātrumu līdz 1000Mbit/s.

    Apvienošanās gaitā “Baltcom” klientiem nekas nav jādara – ne cenas, ne pakalpojumu klāsts nemainās. Pēc abu uzņēmumu apvienošanas “Baltcom” klientiem tiks ne vien piedāvāts tirgū plašākais elektronisko sakaru un IKT pakalpojumu klāsts, bet tiks paplašinātas klientu apkalpošanas iespējas – 31 “Bite Latvija” salonā visā Latvijā, zvanu centrā un “Bite Latvija” digitālajos kanālos: pašapkalpošanās portālā “ManaBite” un “Bite Latvija” interneta veikalā.

    Reklāma
    Advertisement

    Vēršam klientu uzmanību, ka no 29. jūnija “Baltcom” klientu apkalpošanas centri tiks slēgti. No 8. jūlija saņemt apkalpošanu klātienē būs iespējams “Bite Latvija” salonos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis
    14.06.2024 10:58

    Esmu Baltcom klients, lietoju gigabit optiku kādus 3 gadus, cena laba, kvalitāte arī. Par Bites gājienu jau kādu nedēļu pa radio skandina, un nepiekrītu tam ka viņi saka ka beidzot piedāvās optiku, jo viņi jaus sen atpakaļ bija iegādājušies Latnet tīklu un piedāvāja optiku One IT ietvaros.

    Last edited 7 days ago by Uldis M.
    Tudiš pīp!
    14.06.2024 19:01

    Tāds tādu atrod! 😂🤣😂🤣😂
    Pa gabalu no šiem abiem kantoriem!

    Robčiks
    15.06.2024 19:25
    Reply to  Tudiš pīp!

    Nezinu, vai pa gabalu, vai vienkārši jāsaprot, ka lietu kārtība mēdz mainīties. Kāds paliek spēcīgāks, kāds vājāks. Pēdējā laikā diezgan daudz pazīstamu uzņēmumu ir bankrotējuši, arī pasaulē.

    Reklāma