Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” savā rudens pasākumā fokusēsies uz mākslīgā intelekta darbinātiem produktiem

    Jaunākie raksti

    “Meta” tradicionāli rudenī rīko savu produktu prezentācijas pasākumu “Connect”. Pērn uzņēmums tā laikā prezentēja savas jaunākās virtuālās realitātes (VR) brilles “Quest 3“, “Ray-Ban Meta” viedās brilles un izziņoja virkni citu jaunumu. Šogad “Meta Connect” pasākums ieplānots 25. un 26. septembrī un tā fokusā būs mākslīgais intelekts un jauktās realitātes risinājumi.

    Šī gada laikā “Meta” jau nākusi klajā ar virkni jaunumu. Piemēram, aprīlī uzņēmums ierobežotā daudzumā sāka piedāvāt īpašas “Quest” brilles, kuras radītas sadarbībā ar “Xbox”. Tāpat “Meta” paziņoja, ka savu operētājsistēmu, kas līdz šim bija pazīstama kā “Quest OS”, pārdēvē par “Meta Horizon OS” un padara to pieejamu citiem ierīču ražotājiem, piemēram, “Asus”, “Lenovo” un “Xbox”. Tāpat baumas liecina, ka “Meta” varētu izlaist cenas ziņā pieejamākas VR brilles “Quest 3S”.

    ReklāmaAdvertisement

    Pasākuma mājaslapā “Meta” piedāvā reģistrēties un iepazīties arī šī gada “Meta Connect” runātājiem, sesijām un galvenajām tehnoloģijām, par ko runās pasākumā. Visticamāk, arī šogad ar galveno uzrunu uzstāsies uzņēmuma vadītājs Marks Zakerbergs, kurš izklāstīs savu redzējumu par “Meta” nākamā gada laikā. Varētu būt, ka tas lielā mērā būs saistīts ar mākslīgo intelektu, kas ir daudzu uzņēmumu darbības fokusā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma