Web Analytics
More
    Reklāma

    “Ray-Ban Meta” viedās brilles tavā vietā publicēs attēlus kā “Instagram Stories”

    Jaunākie raksti

    Paralēli jauninājumiem savās platformās “Meta” ik pa laikam apčubina savas sadarbībā ar “Ray-Ban” tapušās viedās brilles. Piemēram, aprīlī šī ierīce saņēma videozvanu atbalstu, kā arī mākslīgā intelekta (MI) uzlabojumus. Kopumā šo viedo briļļu funkcijas koncentrētas uz ērtāku satura ievietošanu “Meta” platformās. Ar to saistīti arī ierīces nākamie uzlabojumi – krietni ērtāka storiju ievietošana “Instagram”.

    “Meta” paziņojusi, ka papildinājusi “Ray-Ban Meta” briļļu brīvroku iespējas un lietotāji turpmāk varēs kopīgot attēlus “Instagram Stories” veidā bez telefona palīdzības. Viss, ko vajag izdarīt, dot norādi balss asistentam, piemēram: “Hei, Meta, ievieto attēlu Instagram”. Tiesa, šādā veidā platformā tiks augšupielādēts pa tiešo uzņemts attēls, bez uzlabojumiem.

    Reklāma

    Jāatgādina, ka aprīlī “Meta” pēc vairākus mēnešus ilgas testēšanas izlaida multimodālu mākslīgo intelektu “Ray-Ban Meta” viedajām brillēm. Tas ļauj tām darboties kā personīgajam MI sīkrīkam bez telefona palīdzības, līdzīgi kā “Rabbit R1” un “Humane AI Pin” gadījumā. Pateicoties šim atjauninājumam, lietotāji var lūgt viedajām brillēm aprakstīt apkārtējā vidē esošos objektus, identificēt dzīvniekus, tulkot zīmes un tekstu utml.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma