Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” pakalpojumā “Messenger” izlaiž kopienu funkciju, kur var pievienoties līdz 5000 dalībnieku

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Meta” savā saziņas servisā “Messenger” klusiņām izlaidusi jaunu funkciju “Communities” jeb kopienas. Tā ir līdzīga “WhatsApp” esošajai kopienu funkcijai, ko uzņēmums piedāvā kopš 2022. gada. Kas attiecas uz “Messenger” kopienas iespēju, tā ļauj sazināties ar citiem pat, ja tie nav vienas un tās pašas “Facebook” grupas dalībnieki. Administratori vienā kopienā var pievienot līdz pat 5000 cilvēkiem.

    “Communities” ļauj izveidot īpašas telpas reāllaika saziņai “Messenger”. Šī iespēja ir neatkarīga no “Facebook” grupām. Tas nozīmē, ka kopienās var pievienoties dalībnieki no dažādām “Facebook” grupām un vienuviet redzēt aktuālo čata saturu. Tas arī atšķir šo funkciju no citas “Messenger” iespējas “Community Chats“, kas domāta vienas “Facebook” grupas dalībniekiem.

    Reklāma

    Katrai kopienai var būt vairāki čati par dažādām tēmām, līdzīgi kā to piedāvā “WhatsApp Communities” funkcija. Galvenā atšķirība ir tā, ka “Messenger” kopienas ir savienotas ar “Facebook”. Tas nozīmē to, ka uzaicināt lietotāju pievienoties grupai var, izmantojot viņa profilu, ne telefonu numuru.

    “Messenger” lietotāji šo jauno funkciju var izmantot dažādām vajadzībām. Piemēram, šādā veidā vienuviet var sazināties apkaimes iedzīvotāji, pasākuma dalībnieki, atsevišķas skolas skolnieki un skolotāji utml. “Messenger Communities” funkcija tagad pakāpeniski nonāk pie lietotājiem visā pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    10.06.2024 12:28

    Man vienmēr jūk – vai “līdz” ir ieskaitot vai nē?

    Ābolu fans
    10.06.2024 22:08

    Kas tad ir messenger grupas ar varāk kā 100k dalībnieku? Tādas jau ir ilgu laiku.

    Reklāma