Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” un “Google” vēlas noslēgt MI darījumus ar Holivudas studijām

    Jaunākie raksti

    Ar mērķi attīstīt savu mākslīgā intelekta (MI) tehnoloģiju jau virkne lielo kompāniju vērsušās pie satura veidotājiem. Saskaņā ar jaunāko “Bloomberg” ziņojumu “Meta” un “Google” piedāvā Holivudas studijām “desmitiem miljoniem dolāru”, cerot noslēgt pārsteidzošus licencēšanas darījumus, kas varētu uzlabot viņu MI modeļus.

    Saskaņā ar ziņojumu “Netflix” un “Disney” “nevēlas licencēt savu saturu”, bet ir “izteikuši interesi par cita veida sadarbību”. Tāpat ziņots, ka “Warner Brothers Discovery” ir izrādījusi “vēlmi licencēt dažas no savām programmām”.

    ReklāmaAdvertisement

    “Google” un “Meta” šie darījumi varētu būt ļoti svarīgi, jo tā ir laba iespēja uzlabot savus video ģenerēšanas rīkus. Šeit jāatgādina, ka “Google” nesen prezentēja MI video ģenerēšanas rīku “Veo“, kas ir tiešs konkurents “OpenAI” risinājumam “Sora“. Tāpat arī “Meta” izrāda interesi par MI ģenerētiem video.

    Jāpiezīmē, ka nedēļas sākumā savu nākamo lielo darījumu noslēdza “OpenAI”, kas paziņoja par vairāku gadu sadarbību ar ziņu izdevēju “NewsCorp”, ar kura palīdzību tiks nodrošināts saturs “ChatGPT” robotam. Tikmēr ne tika pozitīva ziņa “OpenAI” bija tā, ka aktrise Skārleta Johansone apsūdzēja uzņēmumu viņas valss neatļautā kopēšanā un izmantošanā vienam no “ChatGPT” balss asistentiem “Sky”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma