Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” atkal ceļ cenas saviem “Premium” plāniem

    Jaunākie raksti

    Aprīlī jau rakstījām, ka mūzikas straumēšanas milzis “Spotifyplāno celt savu pakalpojumu cenas, kā arī piedāvāt jaunus abonementa plānus. Par jauniem plāniem pagaidām ziņu nav, taču uzņēmums nedēļas sākumā informējis, ka paaugstinās savu esošo “Premium” plānu cenas. Šis paziņojums pagaidām attiecas uz lietotājiem ASV, kuriem jūlijā par mūzikas klausīšanos būs jāmaksā vairāk.

    Ziņots, ka “Spotify Premium” abonementi būs vidēji par vienu līdz trim dolāriem dārgāki. Piemēram, “Premium Individual” plāna cena tiks pacelta no 11 uz 12 USD mēnesī. “Duo” abonements maksās par diviem dolāriem dārgāk, attiecīgi kāpums ir no 15 uz 17 USD. Savukārt ģimenes plāna cena pieaugs par veseliem trim dolāriem – no 17 uz 20 USD. Vienīgie lietotāji, kuriem abonementa cena jūlijā netiks paaugstināta, ir studenti, kuriem par to būs jāmaksā līdzšinējie seši dolāri mēnesī.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka šis cenu kāpums tiks īstenots gadu pēc iepriekšējā – 2023. gada jūlijā. Pirms tam uzņēmums vēl nekad nebija paaugstinājis cenu saviem pakalpojumiem. Savā paziņojumā “Spotify” cenu kāpumu pamatojis ar to, ka tas sniegs iespēju arī turpmāk ieguldīt un ieviest inovācijas produktos, sniedzot vēl labāku lietotāja pieredzi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma