Web Analytics
More
    Reklāma

    Pēc mēneša Samsung varētu izziņot Galaxy Watch FE viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    Gaidāmajā Samsung telefonu un aksesuāru izziņošanas pasākumā, kas varētu norisināties 10. jūlijā, varētu tikt izziņot jauns maciņam draudzīgāks viedpulksteņa modelis Galaxy Watch FE.

    Izskatās, ka šajā vasarā Samsung gatavojas izziņot ļoti daudz un dažādu viedpulksteņu modeļu, jo pirms neilga laika parādījās baumas par izturīgāku Galaxy Watch Ultra modeli, tad tagad arī par budžeta klases modeli. Patiesībā pats uzņēmums neviļus ir atklājis Galaxy Watch FE eksistenci.

    Reklāma

    Šī informācija neilgu laiku bija pieejama Samsung Apvienotās Karalistes un Latīņamerikas atbalsta lapās, kurās parādījās jauns viedpulksteņa modelis ar numuru SM-R861. Eksperti uzskata, ka tas ir tieši jaunais FE modelis. Par to gan nav zināma plašāka tehniskā informācija, taču tiek baumots, ka tas būs balstīts uz 2021. gadā izlaisto Galaxy Watch4. Tāpat tam tiks saglabāta rotējošā ekrāna apmale, lai pārvaldību viedpulksteni, kā arī šis modelis saņems speciālo mākslīgā intelekta atbalstu.

    Skaidri redzams, ka Samsung gatavojas vēl vairāk mērķēt savus centienus dažādu viedpalīgu tirgū, jo papildu jaunajiem viedpulksteņiem, kaut kad savu dienasgaismu ir jāierauga viedajam gredzenam Galaxy Ring.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jan.
    03.06.2024 18:24

    Cerams šoreiz Samsung pulksteņi nebūs jālādē katru dienu.

    Jānis
    04.06.2024 22:06
    Reply to  Jan.

    Tak būs :D

    Reklāma