Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung Galaxy Ring” varētu nākt komplektā ar maksas abonementu

    Jaunākie raksti

    Jau labu laiku ir zināmi “Samsung” plāni ienākt viedo gredzenu tirgū ar “Galaxy Ring”. Uzņēmums to neslēpa jau savā ziemas pasākumā, kad prezentēja “Galaxu S24″ sērijas viedtālruņus. Visticamāk, “Galaxy Ring” tiks prezentēts jūlijā, kad notiks “Samsung” produktu vasaras prezentācija. Tuvojoties tai, arvien aktīvāk sāk noplūst informācija par gaidāmajām ierīcēm. Jaunākās baumas liecina, ka “Galaxy Ring” varētu maksāt tikpat, cik “Galaxy Watch” viedpulkstenis, un tam līdzi nāktu arī maksas abonements.

    Baumas liecina, ka “Galaxy Ring” cena varētu sasniegt 300 līdz 350 ASV dolārus, kas ir līdzvērtīgi “Galaxy Watch” cenai. Arī “Oura” viedais gredzens maksā līdzīgi. Tāpat tiek baumots, ka “Galaxy Ring” nāks kopā ar ikmēneša abonementu, kura cena nepārsniegs 10 USD un kas piedāvās dažādas papildus ekstras.

    ReklāmaAdvertisement

    Tiesa, vēlreiz jāatzīmē, ka šī informācija nav oficiāla un “Samsung” apstiprināta. Šīs baumas vietnē “X” publicējis lietotājs un “tuvu stāvoša persona” Yogesh Brar. Vienlaikus viņa paustais nav nekas pārsteidzošs – baumotā gredzena cena ir līdzvērtīga konkurentu ierīcēm. Tāpat arī arvien vairāk ražotāju savām ierīcēm piedāvā abonementu, kas ļauj vēl papildus nopelnīt, sniedzot lietotājiem papildus ekstras un foršas funkcijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Romaxsoft
    24.05.2024 11:33

    Nezinu gan, vai tad ir vērts tādu gredzenu iegādāties? Viedpulkstenis vismaz rāda laiku, laika prognozi, paziņojumus, u.t.t. Arī no investīciju viedokļa, pilnīgi bezjēdzīgs pasākums.

    Reklāma