Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” plāno kopā ar “Galaxy Ring” piedāvāt uztura ieteikumus

    Jaunākie raksti

    Viens no “Samsung” lielākajiem jaunumiem šogad, visticamāk, būs “Galaxy Ring” viedais gredzens, par ko uzņēmums ik pa laikam atklāj jaunas detaļas. Saskaņā ar Dienvidkorejas avotiem “Samsung Mobile eXperience” un sadzīves tehnikas nodaļa strādā kopā, lai integrētu “Samsung Food” funkcionalitāti “Galaxy Ring”. Tas liecina par to, ka “Samsung” vēlas piedāvāt uztura ieteikumus, izmantojot viedo gredzenu.

    Runājot par funkcijas darbību, skaidrots, ka “Galaxy Ring” uzraudzīs lietotāja aktivitātes dienas laikā. Savukārt “Samsung Food”, kas savienots ar “Samsung” viedo ledusskapi ar MI funkcijām, sniegs uztura ieteikumus un ēdienreižu plānus, balstoties uz pieejamo produktu opcijām, lietotāja kaloriju patēriņu un ķermeņa masas indeksu. Vēl futūristiskākā mājā, kur savienota arī “Samsung” viedā cepeškrāns, iespējams noteikt arī piemērotāko gatavošanas temperatūru un laiku.

    Reklāma

    Tiesa gan, lielāka daļa no šīm iespējām sākotnēji būs aktuāla Dienvidkorejā, kur “Samsung” produkti un pakalpojumi ir krietni pieejamāki. Taču jau pašas šīs ieceres par “Galaxy Ring” integrēšanu “Samsung” pakalpojumos, skaidri parāda, ka šis gredzens būs būtiska “Samsung” ekosistēmas sastāvdaļa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma