Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung gatavo kantainu Galaxy Watch viedpulksteņa versiju

    Jaunākie raksti

    Gaidot jaunās sērijas Samsung Galaxy Watch viedpulksteņus, kas varētu tikt izziņoti laika posmā no 7. līdz 14. jūlijam, parādījušās baumas, ka uzņēmums strādā pie kantaina pulksteņa dizaina.

    Līdz šim Galaxy Watch sērijas pulksteņi vienmēr bijuši apaļi, līdzinoties mehānisko pulksteņu dizainam, taču ir zināms, ka Samsung strādā vismaz pie viena kantainā viedpulksteņa modeļa. Nav drošas informācijas par to, ka tas varētu būt gaidāmais Galaxy Watch7, tomēr uzņēmuma iekšienē šī ideja tiek aktīvi kultivēta.

    Reklāma

    Jauno dizainu varētu saņemt pavisam jauns viedpulksteņu modelis, piemēram, vidējās klases pulkstenis Galaxy Watch FE, par ko baumots iepriekš. Samsung jau ir pieredze ar šādu dizainu no Galaxy Wear laikiem, kā arī tādu izmanto Apple Watch. Par to, protams, ir daudz un dažādu diskusiju, kāds tad ir labākais viedpulksteņu izskats.

    Sagaidāms, ka vasarā gaidāmie Galaxy Watch saņems Wear OS 5.0 versiju, kas bāzēta uz Android 14, kā arī pirmo 3nm Exynos mikroshēmu, ko ražojis uzņēmums Samsung Foundry.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    fufcix
    14.03.2024 09:55

    beidzot samsung ir sapratuši, kad kantains pulkstenis ir daudz loģiskāks sīku tekstu apskatei :-)

    Ivis
    14.03.2024 14:44
    Reply to  fufcix

    Pulkstenis, neatkarīgi no formas, nav loģisks sīku tekstu apskatei :)

    Reklāma