Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka “Samsung” vasaras prezentācija notiks jūlija vidū Parīzē

    Jaunākie raksti

    Pirms pusotra mēneša “Samsung” aizvadīja savu ziemas “Unpacked” pasākumu, kurā prezentēja “Galaxy S24” viedtālruņu sēriju. Nu ir laiks domāt par nākamo ierīču prezentāciju, kas saskaņā ar jaunākajām baumām varētu norisināties vēl agrāk nekā ierasts – jūlijā vidū Parīzē, kompānijai atrādot salokāmos telefonus un plaši apspriesto viedo gredzenu “Galaxy Ring”.

    “Samsung” ziņu vietnei “SamMobile” tuvu stāvoši avoti ziņo, ka “Unpacked” pasākums gaidāms aptuveni divas nedēļas agrāk nekā pagājušajā gadā, kad tas notika 26. jūlijā. Šobrīd tiek baumots, ka tas varētu norisināties jau laika posmā ap 10. līdz 12. jūliju un kā iespējamā prezentācijas norises vieta būs Parīze, kas parāda “Samsung” vēlmi koncentrēties vairāk uz Eiropas tirgu. Ņemot vērā, ka šovasar, no 26. jūlija līdz 11. augustam, Parīzē norisināsies vasaras olimpiskās spēles, agrāks “Samsung” ierīču prezentācijas datums ir visai loģisks lēmums.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka savā vasaras pasākumā “Samsung” prezentēs jaunos salokāmos telefonus “Galaxy Fold6” un “Galaxy Flip6”, kā arī viedo gredzenu “Galaxy Ring“, kas šobrīd piesaista lielāko patērētāju uzmanību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma