Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” izstrādātā “Circle to Search” funkcija līdz gada beigām būs pieejama 200 miljonos ierīču

    Jaunākie raksti

    Google” savas izstrādātāju konferences “I/O” laikā, kas norisinājās 14. maijā, iepazīstināja ar virkni jaunumu. Viens no tiem – mākslīgā intelekta (MI) funkcija “Circle to Search”, kas šobrīd ir pieejama vairāk nekā 100 miljonos “Android” ierīču, līdz gada beigām nonāks vēl tikpat iekārtās, sasniedzot 200 miljonus.

    Šie plāni lieliski parāda, cik ātri šī diezgan noderīgā MI funkcija izplatās “Android” ekosistēmā. Tā pirmoreiz parādījās “Samsung Galaxy S24” un “Google Pixel 8” viedtālruņu sērijā un pakāpeniski nonāk arī vecākos “Android” telefonu modeļos.

    Reklāma


    “Google” pagaidām nav atklājusi, kuru “Android” ierīču ražotāju un modeļu ierīcēs līdz gada beigām būs pieejama “Circle to Search” funkcija. Taču skaidrs ir tas, ka tā pavisam noteikti nonāks arī pie vecākiem tālruņiem. Piemēram, šī iespēja jau parādās “Samsung Galaxy S21” sērijas tālruņos, kas tika izlaisti pirms trim gadiem.

    Ja kāds vēl nav pazīstams ar “Circle to Search” funkciju, paskaidrošu, ka tā izmanto “Google Search” un “Google Lens” iespējas, lai tīmeklī atrastu lietu, kas redzama lietotāja uzņemtajā foto. Šādā veidā iespējams ātri sameklēt, piemēram, kur var iegādāties tādu pašu vai līdzīgu somiņu, kas iepatikusies.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma