Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi izziņojis M30 S robotizēto putekļusūcēju, kas spēj atbrīvoties no robotā nokļuvušajiem matiem

    Jaunākie raksti

    Zīmols Xiaomi izziņojis jaunu robota putekļsūcēja modeli M30 S, kas līdzinās priekšgājējam M30 Pro, bet ir pieejams par zemāku cenu. Taču joprojām saglabātas ļoti interesantas un noderīgas lietošanas iespējas.

    M30 S robota putekļsūcējs nodrošina gan sauso, gan mitro uzkopšanu. Tā sūkšanas jauda ir 7300Pa, bet mazgāšanas birste griezīsies 180 reizes minūtē. Pēc Xiaomi teiktā, šis modelis ir spējīgs piekļūt un iztīrīt 99% no paredzētās virsmas. Ar M30 S ir iespējams uzkopt līdz 700m² lielu telpu.

    Reklāma

    Robota putekļsūcējs ir aprīkots ar bāzi, kas ir spējīga uzkrāt netīrumus līdz 75 dienām, kā arī nodrošina robota mazgāšanas birstes tīrīšanu un žāvēšanu 60 grādu temperatūrā. Viena no interesantākajām un noderīgākajām M30 S iespējām ir automātiski atbrīvoties no birstē saķērušajiem matiem. Ikviens, kuram šobrīd ir šāds uzkopšanas paligs, zina, ka mati ļoti ātri saķeras birstēs, bet Xiaomi M30 S būs spējīgs tikt no tiem vaļā.

    Jaunais modelis šobrīd pieejams Ķīnas tirgum, bet pēc laika M30 S varētu nonākt arī citos pasaules tirgos. Tā aptuvenā cena ir 500 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    29.03.2024 15:32

    Saaliiti gan par shaadu. tur jau sanak stipri labaki puteklsuceji. Es nerunaju par robotizetiem, bet visparinati.

    Biteme
    29.03.2024 18:29

    “spējīga uzkrāt netīrumus līdz 75 dienām” – negribu pat iztēloties to šmuci. Tur tak jāpērk nākamais gadžets, kas tīra bāzi.

    Kā vispār cilvēki dzīvoja laikos, kad paši reizi dienā uzslaucīja grīdu?!? Un es tos laikus vēl labi atceros!

    Grh
    30.03.2024 00:42
    Reply to  Biteme

    Tev ir kaķis vai suns? Ja nav, tad easy pa ziemu var nedēļu ignorēt grīdu, jo pa tumsu neredz putekļus. Ja ir kaķis + suns + sieviete ar matiem, tad robots ir principā must have. Es morāli nebūtu gatavs katru dienu sūkt grīdas

    Jūrnieks
    30.03.2024 08:38

    Nezinu, man mājā ir Roborock sūcējs(tas kas LMT pa 700€). 4 kaķi, suns, protams spalvainā(atvainojos – matainā) sieva.
    Vēl ne reizi nav bijuši saķērušies nekādi mati. Sieva ir absolūtā sajūsmā. Māju prasām “Robčikam” tīrīt vidēji ik pēc 3 dienām. Perfekti iztīra, izmagā. Ar visu doku ūdenim un netīrumiem. Jāmaina reti, jo liels tilpums. Tagad pavasarī, pļuru laikā, pieļauju, ka būs biežāk jālūdz, tā kā suns dumjs un bieži pagalmā izvārtās, ka krāsu oriģinālo neredz.
    Un salīdzināšanai, mājā ir arī 2 parastie sūcēji. Karcheris un Gorenje. Tika veikts eksperiments – Ar abiem tika izsūkta guļamistaba perfekti. Pēc tam tika palaists Robčiks – vēl tik pat daudz izsūca.
    Tā kā privātmājām uzskatu, ka tas ir MUST HAVE. Ļoti atvieglo dzīvi. Tagad, lai Sieviņa netērētu 2h uzkopšanai – viņai ir laiks man uz nerviem krist.

    Last edited 27 days ago by Jūrnieks
    Profs
    30.03.2024 08:58

    Būtu labi kāds objektīvs apskats – nu līdzīgi kā ar elektro auto;) savādāk visi tā reklamē, bet kā ar fiziku? Ja karcher tērē 1kw un ir liels aparāts, tad kā var 5x mazāks aparāts ar 4x mazāku elektrības patēriņu nodrošināt to pašu? Sanāk veikalos nopērkamie putekļu sūcēji visi ir slikti?

    Jūrnieks
    30.03.2024 16:07
    Reply to  Profs

    Prof, manā gadījumā piesakies dažas dienas pirms vizītes un varēsi savām acīm pārliecināties. Būs gan jābrauc uz Siguldas pusi. Tā kā es nekādus blogus utt nedar, tad nevaru Tev publiski pierādīt.
    Bet, goda vārds, tas aparāts ir bomba.
    Vecākiem ir Irobots roomba, vai kā tie saucās – I7 modelis. Nestāv ne tuvu. Nav mazgāšanas, pats neiztīrās(laikam bija iespēja nopirkt doku). Iztīrot man pirmo stāvu, aķis stipri tukšāks. Vienīgi par matiem gan neatceros, vai aizķērās.
    Es tiešām nereklamēju, nav tādas vajadzības. Tik izsaku savu viedokli, bez pārspīlējumiem.
    Karčers man ir parastais- bet ar tieši to pašu wd4 modeli man uz kuģa tiek sūknēti bilži(angliski bilges) un visas void spaces.
    Kā arī mājā baseinu sūknēju, kad citi vairs nespēj tik zemu paņemt. :)
    Pieļauju, ka pie vainas ir tieši tas, ka Karčeram nav rotējošā birste. Un otrs sūcējs arī līdzīgas cenas, ar ūdens filtru. Nu abi zaudē.
    Bet šis ir mans viedoklis, kas ir pārbaudīts arī, kad vecāki bija ciemos.
    Ja Tev nav žēl iepriecināt sieviņu, nenožēlosi. Protams, ja nedzīvo dzīvoklī nelielā. Tad gan tas ir lieka greznība.

    Karlis
    01.04.2024 19:06
    Reply to  Jūrnieks

    Hmm. Kur jāpiesakās?

    trx450
    01.04.2024 21:00
    Reply to  Jūrnieks

    Tas tavs kerchers pēc intesīvas bilžu sūkšanas jau 2 nedeļā nomirs.

    Reklāma