Web Analytics
More
    Reklāma

    “X” jaunajiem lietotājiem par ierakstu publicēšanu sāk piemērot maksu

    Jaunākie raksti

    Īlonam Maskam piederošais “X” (“Twitter”) izdomājis jaunu veidu, kā tikt pie papildus ieņēmumiem. Uzņēmums apstiprinājis, ka sāk ieviest jaunu abonementa plānu “Not a Bot”, kas ir domāts jaunajiem lietotājiem, lai varētu publicēt ierakstus platformā. Šobrīd jaunais plāns tiek testēts Jaunzēlandē un Filipīnās.

    Gribētos teikt, ka abonementa cena ir visai simboliska – 1 USD gadā. “X” informējis, ka 17. oktobrī uzsāka testēt “Not A Bot” — jaunu abonēšanas metodi jaunajiem lietotājiem divās valstīs. Tā mērķis ir palīdzēt apkarot botus un surogātpasta izplatītājus, kā arī mazināt cita veida manipulācijas ar lietotājiem “X” platformā.

    Reklāma

    Saskaņā ar jauno abonementu lietotājiem būs jāverificē savs telefona numurs un jāsamaksā 1 USD gada maksa par “X” pamatfunkciju izmantošanu, kā ierakstu publicēšana un pārpublicēšana, ziņu saglabāšana, atzīmju “patīk” iedošana. Tie, kuri tomēr nevēlēsies maksāt, “X” varēs izmantot tikai lasīšanas jeb “read only” režīmā.

    Jaunais abonements “Not A Bot” attiecas tikai uz jaunajiem “X” lietotājiem, un esošajiem papildus maksa par platformas izmantošanu pagaidām netiks piemērota.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    19.10.2023 10:34

    botu fermām par šķērsli nebūs ne $1, ne tel#

    fufcix
    19.10.2023 10:41

    x nevis piesaistīs jaunus lietotājus bet atbaidīs no x lietošanas :-)

    ezgg
    19.10.2023 12:05

    čalim ka tik p..st kapeiku.

    Krotow
    19.10.2023 14:39

    Tad jau tur viss ātri beigsies. Paliks tikai boti un jukušie.

    Topenabūrs
    23.10.2023 21:56

    un kāpēc maksājumu dogecoin’ā nepieņem?

    ar to vienu dolāru, tu maksā galvenokārt atstājot savu vārdu/uzvārdu twittera datubāzē. ja tici, ka īlons nepadalīsies ar datubāzes saturu ar krieviem/arābiem/ķīniešiem, tad tik uz priekšu..

    Reklāma