Web Analytics
More
    Reklāma

    TikTok vēlas konkurēt ar YouTube – testē iespēju pievienot 60 minūtes garus video

    Jaunākie raksti

    Sociālais tīkls un lietotne TikTok testē iespēju publicēt jau 60 minūšu garus video, lai sastādītu vēl lielāku konkurenci YouTube.

    Jāsaka gan, ka pirmajā momentā liekas, ka šobrīd tendences griežas tieši pretējā virzienā, kas ir īsa garuma video publicēšana. Tas ir viens no TikTok veiksmes stāstiem. Tomēr satura radītājiem ir dažādas vēlmes, tāpēc lietotne noteiktos tirgos testa režīmā sākusi piedāvāt iespēju publicēt līdz 60 minūtēm garus video.

    Reklāma

    Pēc TikTok teiktā, tā ir iespēja satura radītājiem eksperimentēt ar jauna veida saturu, kas nebija pieejams iepriekš. Piemēram, publiskot TV šovus un vienu stāstu nedalīt vairākos video. TikTok pirmsākumos video maksimālais garums bija noteikts 15 minūtes.

    Sociālā tīkla satura radītāji jau iepriekš ir pauduši viedokli, ka garāki video lieliski noderētu ēdienu gatavošanas video, ar izglītību saistītam saturam, skaistumkopšanas video un humoristiskam saturam. Un šīm vajadzībām lieliski noderēs 60 minūšu garie video. Jautājums, vai liela daļa lietotāju tiešām ir gatavi skatīties 1h garu video, telefonu turot vertikālā stāvoklī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jancis
    20.05.2024 12:26

    Viss jau būtu labi ar to tiktok, bet aplikācija kas tik agresīvi vāc datus par lietotāju un sūta ķīnas režīmam, manuprāt nav ne ētiski ne pieņemami. Facebook aplikācija ir briesmīga, bet šis ir jau nākošais līmenis.

    Krotow
    20.05.2024 16:30

    Tagad to kā tīņi ēd neēdamas lietas un čaplaki atsitas pret zemi, varēs rādīt veselu stundu.

    Biteme
    20.05.2024 21:40
    Reply to  Krotow

    Tagad varēs vienā video apvienot pieminētos stulbingus, citu personu reakciju uz tiem, analīzi par vieniem un otriem, samontēt interesantā veidā, panākot visa video noskatīšanos. Vēl vairāk ekrānlaika!

    Reklāma