Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube Premium lietotājiem MI ieteiks pārlēkt uz interesantākajiem video momentiem

    Jaunākie raksti

    Beidzot no mākslīgā intelekta būs kāda jēga – sagaidāms, ka YouTube Premium lietotājiem būs iespēja pārlēkt uz vietām video, kas ir visinteresantākās un saistošākās. Slēgti šo iespēju YouTube testē kopš marta, bet nu lietotāji var pieteikties tās izmantošanai YouTube Labs.

    Cik paskatījos, mums Latvijā pagaidām Labs neko nepiedāvā. Tiek gan ziņots, ka vairāki YouTube Premium lietotāji sāņēmuši Jump Ahead iespēju bez jebkādas pieteikšanās YouTube Labs.

    Reklāma

    Jump Ahead iespēja pārādās mirklī, kad sāc pārlēkt YouTube video uz priekš, dubulti uzsitot pa ekrānu ar pirkstu. Jaunā YouTube Premium iespēja pālaujas uz citu lietotāju izvēlētajām vietā, kur tiek atsākta video apskate. Tāpat video ir jābūt angļu valodā, lai šī iespēja vispār tiktu aktivizēta.

    Jump Ahead iespējas testu beigas nospraustas šī gada jūnija sākumā, kas arī varētu būt laiks, kad Jump Ahead iespēja sāks kļūt plašāk pieejama ārpus ASV un arī citās valodās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    User
    09.05.2024 08:08

    SponsorBlock paplašinājums. Thank me later. 😅

    Dj Bacon
    09.05.2024 11:27
    Reply to  User

    Yess, SponsorBlock jau sen tiek izmantots un ļoti labi pilda savu funkciju. Vienīgais, ka mazāk populāriem video ne vienmēr ir atzīmēti pārlecamie bloki.

    Reklāma