Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tietoevry” iegādājas ASV digitālo tehnoloģiju uzņēmumu “MentorMate”

    Jaunākie raksti

    Informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums “Tietoevry” iegādājies ASV bāzēto digitālās transformācijas kompāniju “MentorMate”, lai nostiprinātu savas pozīcijas Eiropā un izvērstu biznesu Ziemeļamerikā.

    Kompānijas “MentorMate” iegāde paātrinās “Tietoevry” turpmāko izaugsmi un stratēģijas īstenošanu, koncentrējoties uz programmatūras un digitālās inženiertehnoloģijas pakalpojumiem. “MentorMate” būs “Tietoevry Create” biznesa sastāvdaļa.

    Reklāma

    “Kompetenču apvienošana gan palielinās klientu bāzi, gan pavērs iespējas vēl operatīvāk reaģēt uz tirgus tendencēm globālā līmenī, tādējādi nostiprinot mūsu pozīcijas. “Tietoevry” sinerģija ar “MentorMate” inovatīvajiem risinājumiem un pieredzi no citiem tirgiem neapšaubāmi ir ieguvums arī Latvijai un visam Baltijas reģionam. Tā būs papildu inovācijās un zināšanās balstīta atbilde uz mūsdienu biznesa dizaina un programatūras izstrādes izaicinājumiem,” prognozē IT uzņēmuma “Tietoevry Latvia” un “Tietoevry Create International Baltic Market” vadītāja Valērija Vārna.

    Apvienojot abu uzņēmumu kompetences, “Tietoevry” plāno sasniegt izvirzītās ambīcijas – kļūt par vienu no pasaules līderiem programmatūras un digitālās inženiertehnoloģijas pakalpojumu segmentā.

    “Sirsnīgi sveicu “MentorMate” mūsu – “Tietoevry Create” ģimenē. Pateicoties lieliskiem talantiem un klientiem, “MentorMate” ir būtiska loma mūsu ceļā uz vadošā globālā digitālās inženierijas uzņēmuma izveidi. Tas stiprina mūsu Ziemeļamerikas biznesu un rada klātbūtni pievilcīgos talantu tirgos – Bulgārijā un Paragvajā. Paver “Tietoevry Create” izaugsmes iespējas, nodrošinot papildu mērogu, lai apkalpotu mūsu apvienoto Eiropas un Ziemeļamerikas klientu bāzi,” norāda “Tietoevry Create” vadītājs Kristians Pedersens.

    ASV, Minesotas štatā bāzētais uzņēmums “MentorMate” darbojas digitālās inženierijas, projektēšanas, dizaina un mākslīgā intelekta pakalpojumu jomā, nodrošinot augstas kvalitātes programmatūru izstrādi un digitālās inženiertehnoloģijas klientiem Ziemeļamerikā un Eiropā. Uzņēmumam ir vairāk nekā 1000 talantu komanda Bulgārijā, Paragvajā un ASV. Pērn kompānijas “MentorMate” apgrozījums bija 65 miljoni ASV dolāru.

    “Būt daļai no “Tietoevry Create” paātrina mūsu ilgtermiņa mērķi kļūt par vienu no pasaules vadošajiem digitālās inženiertehnoloģijas pakalpojumu sniedzējiem. Mūsu komandai tas nozīmēs plašāku piekļuvi starptautiskām karjeras un izaugsmes iespējām, savukārt mūsu klientiem – ieguvumus no “Tietoevry” pakalpojumu klāsta un kompetences,” pauž uzņēmuma “MentorMate” prezidents Džejs Millers.

    Darījuma vērtība un nosacījumi ir konfidenciāli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    trx450
    31.07.2023 22:14

    Tiktok

    Reklāma