Web Analytics
More
    Reklāma

    Izglītības tehnoloģiju uzņēmums Edurio piesaistījis investīcijas

    Jaunākie raksti

    Izglītības tehnoloģiju uzņēmums Edurio ir piesaistījis investīcijas 525 000 eiro apmērā no Lietuvas vadošā investīciju fonda Practica Capital kā arī Latvijas finanšu uzņēmuma Capitalia un biznesa eņģeļinvestoriem Latvijā un Lielbritānijā.

    Šīs investīcijas palīdzēs turpināt izaugsmi Lielbritānijā, kur Edurio ir nostiprinājies kā viena no vadošajām platformām atgriezeniskās saites iegūšanai un analīzei skolās. Pašlaik Lielbritānijā aktīvi tiek veidota pārdošanas un mārketinga komanda, un Latvijā turpinās produkta komandas paplašināšanās ar mērķi papildināt platformas sniegtās iespējas.

    Reklāma

    “Mēs arī esam īpaši priecīgi par Practica Capital iesaisti Edurio, jo viņu pieredze tīmekļa risinājumu pārdošanā mums ir ļoti palīdzējusi strukturēt un nostiprināt pārdošanas funkciju,” teica Edurio vadītājs Ernests Jenavs.

    “Edurio platforma ir unikāls veids, kā novērtēt un salīdzināt izglītības kvalitāti skolās papildus eksāmenu rezultātiem. Edurio skolu vadītājiem piedāvā padziļinātu ieskatu izglītības iestāžu ikdienas darbā, ļaujot tām uzlabot mācību rezultātus. Tāpēc mēs esam priecīgi pievienoties Ernestam, Jānim un visai Edurio komandai viņu uzņēmējdarbības izaugsmē. Šis ir jau otrais mūsu ieguldījums Latvijā dibinātos uzņēmumos no mūsu jaunizveidotā fonda, kura mērķis ir veidot sadarbību ar ambicioziem uzņēmējiem Baltijas valstīs. Šī ir arī mūsu otrā investīcija tieši izglītības jomā,” sacīja “Practica Capital” investīciju direktors Arvydas Blože.

    Šī investīciju kārta seko veiksmīgi īstenotam Horizon2020 projektam kurā Edurio saņēma Eiropas Komisijas atbalstu 1,86 miljonu eiro apmērā ar mērķi attīstīt Edurio platformu, un īstenot pilotprojektus 5 valstīs.

    Edurio ir Latvijā un Lielbritānijā bāzēts IT jaunuzņēmums, kas ļauj izglītības iestādēm saņemt atgriezenisko saiti no saviem skolotājiem, skolēniem un viņu vecākiem, regulāri apkopojot viņu viedokli par būtiskiem izglītības kvalitātes elementiem. Edurio tiek izmantots vairāk nekā 1000 skolās Latvijā un citās valstīs. Edurio 2014. gadā dibināja Jānis Strods, Jānis Gribusts un Ernests Jenavs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma