Web Analytics
More
    Reklāma

    Honor vēl šogad nemetīsies lokanu viedtālruņu tirgū

    Jaunākie raksti

    Honor paziņojis, ka negrasās šajā gadā iesaistīties cīņā par lokanu viedtālruņu pircēju maciņu saturu. Honor, visticamāk, lokaniem viedtālruņiem pievērsīsies 2020. gadā, jo Honor vismaz šobrīd neplāno no mātesuzņēmuma Huawei saņemt jau gatavas tehnoloģijas.

    Huawei MWC 2019 norises laikā parādīja lokanu Huawei Mate X viedtālruņa modeli, bet tas nebūs pieejams pircējiem vēl vairākus mēnešus. Huawei Mate X izstādes norises laikā bija apskatāms tikai aiz stikla, tāpēc tiek lēsts, ka lokanais viedtālrunis vēl nav līdz galam nostrādāts.

    Reklāma

    Lokano viedtālruņu iegāde šajā gadā būs dārgs prieks, bet vienlaikus tiek uzskatīts, ka šie viedtālruņi pagaidām ir eksperimentālas tehnoloģijas izmēģinājuma stadijā. Lokanības nodrošināšanai nepieciešams izstrādāt ne tikai jaunus ekrānus, bet arī eņģes, mātesplates, akumulatorus utt. Pagaidām izziņoti tikai divi ļoti dārgi viedtālruņi – Samsung Galaxy Fold (ap 2000 eiro) un Mate X (ap 2300 eiro).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis Rozensteins
    28.02.2019 15:12

    https://youtu.be/AHLw62WQpSQ
    Nu ja, tikai aiz stikla un neviens neaptaustīja. Tikai apskatnieki kaut kā apskatīja gan un nemaz neizskatās pēc nepabeigta. Protams, nav gatavs pārdošanai, bet ne jau nu nenostrādāts.

    Reklāma