Web Analytics
More
    Reklāma

    Opera Android tīmekļa pārlūkā iekļauts kriptovalūtu maciņš

    Jaunākie raksti

    Tīmekļa pārlūka Opera Android lietotnē iekļauts kriptovalūtu maciņš, kas sākotnēji spēs uzkrāt Ethereum kriptovalūtu, bet pēcāk tikšot pievienotas arī citas populārākās kriptovalūtas. Kriptovalūtu maciņš pieejams tikai Android lietotājiem, iOS pie kriptovalūtu maciņa netiks.

    Opera vēl jūlijā izziņoja darba uzsākšanu pie kriptovalūtu maciņa izveides pārlūkam. Kopš vasaras pamatīgi kritusies visu kriptovalūtu vērība, bet tikai šobrīd iznāk dažādas ar kriptovalūtām saistītas tehnoloģijas. Arī HTC izdevās izlaist savu kriptovalūtu maciņa viedtālruni tieši mirklī, kad Bitcoin vērtība gāzās visstraujāk.

    Reklāma

    Kriptovalūtu vērtības kritums līdzi parāvis nevienu vien pamatīgu un senu uzņēmumu. Nvidia, kas nekad nav vēlējušies sevi asociēt ar kriptovalūtu rakšanu, šī gada laikā paspēja pazaudēt aptuveni 27% no uzņēmuma akciju vērtības tieši tāpēc, ka nokrita kriptovalūtu vērība. Attiecīgi neviens nepērk videokartes kriptovalūtu rakšanai, Nvidia paliek ar garu degunu un pilnu noliktavu nelikvīdām videokartēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma