Web Analytics
More
    Reklāma

    Paplašinot viedierīču portfeli, Huawei prezentē inovatīvus jaunumus

    Jaunākie raksti

    Apliecinot savu augsto pozīciju elektronikas tirgū un nepārtraukti padarot inovācijas pieejamas ikkatram pasaules iedzīvotājam, 7. maijā norisinājās Huawei produktu atklāšanas pasākums Dubaijā. Tajā uzņēmums paziņoja par jaunākajiem audio, viedajiem biroja un valkājamiem produktiem, tostarp par jaunajiem Huawei Watch Fit 3 un Huawei Watch 4 Pro Space Edition, kas ir jau pieejami arī Latvijā.

    “Huawei nemitīgi veic ieguldījumus pētniecībā, attīstībā un inovācijās, sniedzoties uz jaunām tehnoloģiju virsotnēm. To pierāda arī šī produktu prezentācija, jo šī ir pirmā reize pēdējo gadu laikā, kad esam rīkojuši šāda mēroga starptautisku pasākumu un vienlaicīgi laiduši klajā tik daudz produktu starptautiskajā tirgū,” stāsta Huawei produktu apmācības vadītājs Mikus Tillers.

    Reklāma

    Huawei Watch Fit 3: sinerģija starp modi, sportu un tehnoloģijām

    Jaunais Huawei Watch Fit 3 ir pārmantojis iepriekšējo FIT modeļu klasisko kvadrātveida dizainu, savukārt materiāli, lietotāja mijiedarbības dizains un paplašinātā siksniņu krāsu izvēle ir ievērojami uzlabota. “Šis ir arī līdz šim vieglākais un plānākais šīs sērijas pārstāvis – tas ir 9,9 mm plāns un 26 gramus smags. Tāpat tam ir 1,82 collas augstas izšķirtspējas retina klases AMOLED displejs, kas nodrošina plašāku trīsdimensiju vizuālo pieredzi,” norāda eksperts.

    Fitnesa un veselības funkcijas nemainīgi iekaro viedpulksteņu lietotāju sirdis, un arī šis viedpulkstenis nav izņēmums. Ar uzlabotu Stay Fit lietotni, paplašinātu pārtikas datu bāzi un jaunu uztura analīzes funkciju jaunais viedpulkstenis var kļūt teju par personīgo treneri, jo palīdz panākt līdzsvaru starp uzturu un fiziskām aktivitātēm. M. Tillers skaidro, ka lai mudinātu lietotājus pieturēties pie veselīgiem paradumiem, jaunais viedpulkstenis nodrošina arī viedos sporta ieteikumus. Tas nozīmē, ka pamatojoties uz lietotāja paradumiem, laikapstākļiem un aktivitātes gredzenu statusu, viedpulkstenis iesaka noteikta veida un ilguma vingrinājumus.

    Attiecībā uz veselības uzraudzību Huawei Watch Fit 3 piedāvā TruSleep™ 4.0, kas aptver pilnīgāku fizioloģisko rādītāju klāstu, piedāvājot miega paradumu interpretāciju un dažādus padomus, kā lietotājam uzlabot miega kvalitāti. Savukārt pašreizējo skābekļa daudzumu asinīs vien 25 sekundēs ļaus noteikt TruSeen 5.5 veselības rādītāju monitorings, kas nodrošina arī par 30% stabilāku sirdsdarbības monitoringu.

    Pilnīgā kosmosā ar Huawei Watch 4 Pro Space Edition

    Huawei Watch 4 Pro Space Edition dizains ir iedvesmots no cilvēces sasniegumiem kosmosā. “Šī jaunā versija ir tiešām kosmiska. Viedpulkstenis ir veidots no izturīgiem un estētiskiem DLC (diamond-like carbon) aviācijas klases materiāliem. Un, iedvesmojoties no De Laval sprauslas, ko parasti izmanto raķetēs un kosmosa kuģos, viedpulksteņa galvenais estētiskais akcents ir LAVAL koncepcija, kas iestrādāta viedpulksteņa nanokristāliskās keramikas ietvariņā un interaktīvajā LAVAL pulksteņa ciparnīcā.”

    Lietotāji varēs baudīt arī uzlabojumus veselības un fitnesa funkcijās, piemēram, Huawei TruSeenTM 5.5+, kas nodrošina precīzāku veselības stāvokļa uzraudzību, kā arī Health Glance 2.0 uzlaboto veselības pārskatu funkciju, kas ļauj 60 sekundēs pārbaudīt vairākus veselības pamatrādītājus.

    Jaunākās paaudzes flagmaņi

    Produktu prezentācijā tika prezentētas arī bezvada austiņas FreeBuds 6i, Huawei MateBook X Pro – vienīgais klēpjdators ar Intel Core Ultra 9 augstas veiktspējas procesoru, kas sver mazāk nekā 1 kg, Huawei MatePad 11,5 “S – pirmais produktivitātes planšetdatoru ar jaunās paaudzes Huawei PaperMatte displeju, kā arī Huawei MateBook 14 klēpjdators un 41 mm Huawei Watch GT 4 zaļā krāsā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma