Web Analytics
More
    Reklāma

    Google aizliedz Play Store izvietot reklāmu bloķētājus

    Jaunākie raksti

    Iepriekš Google nedaudz auklējās un dažkārt pievēra acis uz Play Store lietotņu veikalā izvietot saturu, bet jaunie veikala noteikumi paredz, ka turpmāk tajā netiks izvietotas reklāmas bloķējošas lietotnes. Vēl 2013. gadā Play Store noteikumi paredzēja, ka lietotnes nedrīkst iejaukties trešo pušu piegādātajā saturā, ar to saprotot reklāmu bloķēšanu.

    Iepriekš, ja arī izvietoja reklāmu bloķējošu lietotni Play veikalā, izstrādātājs saņēma e-pastu, kas norāda uz Play Store nosacījumu pārkāpumu, bet nekādas darbības nesekoja. Jaunie izstrādātājiem paredzētie noteikumi skaidri pasaka – nekādi reklāmu bloķētāji Play Store netiek izvietoti.

    Reklāma

    Tomēr paliek vēl viena reklāmu apiešanas iespēja, kas ir oficiāli atļauta Play Store, un tie ir tīmekļa pārlūki ar jau iebūvētu reklāmu bloķēšanu vai aizvietošanu. Brave pārlūks, Firefox (ar spraudņiem), Adblock Browser un Adblock Fast (paredzēts Samsung TouchWiz) atrodami Play Store.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nettwerk
    03.03.2016 18:56

    Taa ir liela kljuuda no google puses. Diemzheel musdienaas nav vairs palicis normals portals ar mazaak reklaamasm. Kadreiz lasiju zinjas arii boot lapaa, bet nu sen vairs nelasu, pat ar reklamu blokjeetaaju vinjas lec cauri. Principaa lapa ir nelietojama. Kursors arii tuvojas shaadam staavoklim, bet pagaidaam reklamas tik brutaali nelec ar reklamu blokjeetaaju.

    03.03.2016 19:13
    Reply to  Nettwerk

    Mēs taču jau iepriekš vienojāmies, ka Kursorā reklāmu bloķētājus izmantot nav cool :)

    Nettwerk
    03.03.2016 19:55

    Nav jau labi, bet ja tik uzmaaciigas, tad nekas cits neatliek.

    03.03.2016 20:10
    Reply to  Nettwerk

    Nu, paga, pop over reklāma šeit ir bijusi tikai vienu reizi pa šiem diviem gadiem. Viss pārējais ir neitrāls un īpaši netraucē.

    nope
    08.03.2016 15:17
    Reply to  Nettwerk

    Nezinu par ko tu bubini, man šeit, kursorā, nācās pat pameklēt, kur atrodas reklāmas.Tiktāl, kamēr ‘nelec’, nav (bg) fonā, neskan un nenoslogo datoru tās reklāmas, tikmēr ir labi. :)

    Any
    04.03.2016 20:22
    Reply to  Nettwerk

    Nettwerk,Ja gribi kvalitatīvu saturu tad nāksies skatīties uz reklāmām citādi viņiem grūti tādu piedāvāt.

    Reklāma