Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple spējis pārdot vien 7 miljonus Apple Watch

    Jaunākie raksti

    Canalys analītiķi uzskata, ka Apple spējis pārdot aptuveni 7 miljonus Apple Watch kopš to izziņošanas pavasarī. Apple pagaidām neatklāj Apple Watch pārdošanas apjomus un sagaidāms, ka pirmā oficiālā informācija par Apple Watch pārdošanas apjomiem gaidāma vien 2016. gada sākumā.

    Lai arī 7 miljoni pārdotu vienību ir rekords viedpulksteņu tirgū, tomēr Wall Street analītiķi iepriekš bija paredzējuši augstākus Apple Watch pārdošanas apjomus. Apple spējis pārdot vairāk viedpulksteņu, nekā visi Android Wear ražotāji kopā ņemti. Tiek arī norādīts, ka Apple Watch vairs netiek piedēvēts ekskluzīvums – sākotnēji pulkstenis bija pieejams vien labākajos un stilīgākajos veikalos, tomēr šobrīd to jau var iegādāties arī zemākas kategorijas elektronikas veikalos.

    Reklāma

    Pirmajos mēnešos Apple nācās cīnīties ar Apple Watch komponenšu piegādes traucējumiem, kas varētu būt pamatīgi nobremzējis sākotnējo Apple Watch pārdošanu. Canalys norāda, ka Ziemassvētku pirkšanas drudzī Apple Watch vēl paspēs uzstādīt kādu rekordu, bet pulksteņa pārdošanas apjomi vēl arvien atpaliks no Apple plānotā un analītiķu gaidītā. Būtisku gabalu no Apple Watch pīrāga izkož fitnesa aproces, šajā tirgus daļā līderi ir Fitbit un Xiaomi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma