Web Analytics
More
    Reklāma

    “Strava” līdz gada beigām ieviesīs plašu klāstu ar jaunām funkcijām, tostarp MI analītiku

    Jaunākie raksti

    Fitnesa serviss “Strava” nācis klajā ar plašu funkciju klāstu, ko gatavojas ieviest mobilajā lietotnē līdz šī gada beigām. Dažas no tām ir tumšais režīms, drošības iespējas, kā arī mākslīgā intelekta (MI) darbināta analītika.

    Savā pasākumā “Camp Strava” uzņēmums iepazīstināja ar iespaidīgu ceļvedi par funkcijām, kuras pakāpeniski līdz šī gada beigām nonāks lietotnē. Daļa no tām saistītas ar izmaiņām dizainā. Piemēram, lietotājiem beidzot tiks piedāvāts tumšais režīms. Svaigas vēsmas būs redzamas arī lietotnes izkārtojumā. Konkrēti šie jaunumi pie lietotājiem nonāks jūlijā vai augustā un būs pieejami gan bezmaksas, gan maksas plāna abonentiem.

    Reklāma

    Protams, kur gan bez mākslīgā intelekta iespējām?! “Strava” izmantos mašīnmācīšanās tehnoloģiju, lai atklātu “neregulāras, apšaubāmas vai neiespējamas aktivitātes, kas kopīgotas lietotnē”. Tāpat lietotnē nonāks jauna funkcija “Athlete Intelligence”, kas izmantos MI maršrutu ģenerēšanai pa sarežģītu reljefu. Papildus tam lietotājiem tiks sniegts kopsavilkums “kas kontekstualizē viņu sasniegumus un fitnesa mērķus” un piedāvās personalizētus ieteikumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma