Web Analytics
More
    Reklāma

    Aktivitāšu reģistrēšanas lietotne “Strava” tagad ļauj nosūtīt privātas ziņas

    Jaunākie raksti

    Aktivitāšu reģistrēšanas lietotnē “Strava” no 4. decembra sāk parādīties jauna iespēja – nosūtīt privātas ziņas citiem lietotājiem. Uzņēmums informē, ka būs iespējams nosūtīt gan tiešās ziņas, gan veidot grupas saraksti.

    “Strava” skaidro, ka jaunā saziņas iespēja ir paredzēta, lai motivētu cilvēkus vairāk iesaistīties aktivitātēs, kā arī palīdzētu koordinēt grupas aktivitātes. Patiesībā tā bija diezgan vajadzīga un gaidīta funkcija, jo “Strava” sevi reprezentē ne tikai kā rīku aktivitāšu ierakstīšanai, bet arī kā fitnesa sociālo mediju platformu. Lietotāji uz ziņām varēs reaģēt ar emocijzīmēm, kā arī sarakstē izmantot kustīgās bildītes GIF.

    Reklāma

    Līdzīgi kā citas sociālās platformas arī “Strava” piedāvās privātuma opcijas saziņai. Piemēram, būs iespēja izvēlēties, no kuriem lietotājiem saņemt ziņas: saviem sekotājiem, kopīgiem draugiem vai neviena. Tas gan neietekmēs to, ar kuriem sportistiem lietotājs varēs uzsākt sarunu. Šādas, tādas privātuma opcijas būs pieejamas arī grupu saziņā.

    Tiesa, tas vēl nav viss. “Strava” atklāj, ka 2024. gada sākumā pievienos vēl dažas saziņā noderīgas funkcijas, piemēram, fotoattēlu augšupielāde, ziņu un notikumu kopīgošana no “Strava” aktivitāšu klubiem u.c. iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    05.12.2023 11:45

    Interesanti, vai kads lieto Strava. Un ja lieto, kas ir tas iemesls del, ka par labu ir izvelets Strava. Es meginaju 1 gadu atpakal, kad tiku pie pirma liela sporta, fitnesa pulkstena. Salidzinaju ar Garmin Connect, teiksu ka to kas nepieciesams viss ir redzams un atrodams GC. Protams nedaudz jaiemacas sakuma, ja neesi nekad lietojis.

    Oskars
    05.12.2023 12:57

    Viens no iemesliem ja nemaldos, bija nevareju pieklut vecakiem datiem neperkot Strava abonamentu. Kas man likas neforsi. Un cena liekas tomer dargi. Neesu pro skrejejs vai fitnesa piekritejs, bet kad ir laiks, tad pastaigas un nelieli skrejieni, peldesana noteikri.

    Last edited 4 months ago by Oskars
    Arcca
    05.12.2023 12:37
    Reply to  Oskars

    Uz Android vien Strava aplikācijai ir 50M+ lejupielāžu, tad kāds tomēr lieto, jā.
    Man, personīgi, viedais pulkstenis savienojas ar Strava tad tajā arī glabājas treniņu vēsture, tieši tik vienkārši.

    Reklāma