Web Analytics
More
    Reklāma

    Meizu tiek pie jauna logotipa un baumām par flagmaņa tuvošanos

    Jaunākie raksti

    Meizu ir viens no pāris iekārojamajiem Ķīnas viedtālruņu ražotājiem un šis ražotājs nu jau ir uzskatāms par vienīgu no lielajiem Ķīnas spēlētājiem, kas savu produkciju spējis oficiāli atdabūt pie mums. Meizu viedtālruņi slavas zālē ir piebiedrojušies tādiem Ķīnas ražotājiem kā Lenovo, ZTE, Huawei un OnePlus. Tikko izziņots pārstrādāts Meizu logotips, kā arī noplūdusi informācija par iespējamu jaunu ražotāja viedtālruni.

    Šobrīd Meizu viedtālruņu modeļu izvēle ir salīdzinoši niecīga. Pieejams Meizu MX5 flagmanis un divi mazāk jaudīgi M sērijas viedtālruņi – 5.0 collu Meizu m2 un 5.5 collu Meizu m2 note. Tiek runāts, ka jaunais Meizu MX sērijas flagmanis būšot vēl dārgāks un vēl augstvērtīgāks par Meizu MX5.

    Reklāma

    Jūnija sākumā Meizu izziņoja m2 note modeli, kas seko pie mums iemīļotajam Meizu m1 note. Atzīmēšu, ka diemžēl Meizu m1 note pie mums ir izpirkts un vairs nav pieejams par pievilcīgajiem 220 eiro. Meizu m2 note darbina pielāgota Android Lollipop versija ar Flyme saskarni. Viedtālrunis saņēmis 5.5 collu 1080p ekrānu un 64-bitu astoņu kodolu MediaTek MT6753 procesoru. Tam ir 13 megapikseļu kamera, 2 GB RAM un 3100 mAh akumulators.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma