Web Analytics
More
    Reklāma

    Meizu Mix ar safīra ekrānu būšot ražotāja pirmais viedpulkstenis

    Jaunākie raksti

    Vairāki avoti norāda, ka pavisam drīz Meizu grasās izlaist savu pirmo viedpulksteni Mix, ko darbinās Alibaba YunOS. Tika gaidīts, ka Meizu izziņos Mix viedpulksteni 10. augustā, bet tas nenotika.

    Gaidāmais viedpulkstenis jau ir nonāci Ķīnas publiskā finansējuma mājaslapā. No Meizu Mix varam gaidīt apaļu 42 mm ekrānu ar metāla korpusu. Meizu Mix ekrānu sargās safīra stikls. Interesantākais ir fakts, ka Meizu Mix būs mehānisks pulkstenis ar viedām iespējām.

    Reklāma

    Meizu Mix saņems vairākas LED indikatoru gaismas, vibrosigālu ziņošanai par telefona zvaniem un saņemtajām ziņām. Meizu Mix būs 12 mm biezs, tiek solīta arī 30 metru ūdensnoturība. Viedpulksteņa 270 mAh akumulators nodrošinās 240 dienu darbību ar vienu uzlādi. Meizu Mix saņems Bluetooth 4.0 LE savienojumu ar viedtālruni.

    Meizu ir uzlicis minimālo pasūtījumu skaitu – 500 000 Meizu Mix viedpulksteņu. Tikai tad Meizu Mix nonāks ražošanā. YunOS var uzskatīt par trešo lielāko operētājsistēmu pasaulē, tā darbina Lietu Interneta ierīces un viedas automašīnu izklaides sistēmas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    22.08.2016 14:19

    Ar ko šis būs tik vieds? Ka novibrēs pie sms, ko nemaz nespēs parādīt?

    digitalk
    22.08.2016 16:10
    Reply to  as

    kāpēc ne? uz ielas tlf tāpat regulāri nedzird, tagad nozumzēs tev uz rokas.

    Kristaps Lācis
    22.08.2016 16:28
    Reply to  as

    Ja tas tā būs, tad tas arī vienīgais iemesls apsvērt tāda iegādi. Rokaspulkstenis, kas precīzi paziņo par katru notifikāciju telefonā (lai telefons nebļauj, plus ir vietas kur nedzird, plus mūsdienās vibro telefonos ir sū), ar milzīgu bačas darbības laiku būtu kā reiz. Pašlaik šādiem mērķiem izmantoju miband..

    LOOK
    22.08.2016 17:44

    …ja nemaldos, Casio savulaik ražoja izskatīgus mehāniskos ar iebūvētu digitālo ekrānu stiklā. Šādu pulksteni papildinot ar viedumu arī ziņas varēs lasīt.

    Skābene
    23.08.2016 09:07

    Klasisks pulkstenis ar Jawbone vai FitBit aproces funkciju nemaz nav peļama doma.

    Reklāma