Web Analytics
More
    Reklāma

    Meizu izveidojis viedtālruni bez pieslēgvietām un fiziskas SIM kartes

    Jaunākie raksti

    Meizu izveidojis viedtālruni ar nosaukumu Zero, kas nav saņēmis nevienu pieslēgvietu, tajā pat nevarēsi ievietot SIM karti, jo Zero būs piesaistīts operatoriem ar e-SIM palīdzību. Meizu Zero nav 3.5 mm standarta austiņu pieslēgvietas, nav uzlādes pieslēgvieta un pat nav skaļruņa atveres. Pogu vietā viedtālruņa sānos būs skārienjūtīgi laukumi.

    Meizu Zero ir vien divi nelieli caurumiņi – viens mikrofonam un otrs atļauj piespiedu kārtā atiestatīt vai pārstartēt viedtālruni. Meizu Zero saņēmis 12 un 20 megapikseļu galvenās kameras, viedtālrunis būs 7.8 mm biezs un tā aizmuguri segs keramikas materiāls.

    Reklāma

    Meizu Zero būs Bluetooth 5.0 savienojums, kā arī speciāls bezvadu USB savienojums datu pārraidei no datora. Bezvadu USB savienojuma ātrums tiek solīts USB 3.0 līmenī. Viedtālrunis saņems 5.99 collu QHD OLED ekrānu, Snapdragon 845 procesoru un 18 W bezvadu uzlādi.

    e-SIM izmantošana nozīmē, ka vismaz sākotnēji Meizu Zero būs pieejams tikai Ķīnā, pēcāk tas varētu nonākt pie citiem mobilo sakaru operatoriem, kas nodrošina e-SIM.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    rodo
    25.01.2019 09:35

    eSIMus jau daudz kur var dabūt, ne tikai Ķīnā – https://support.apple.com/en-us/HT209096
    Diemžēl Latvija nav to starpā, vismaz pgaidām :(

    Krotow
    25.01.2019 11:02

    eSIM šķiet jēdzīgs jaunievedums. Fizisko ieslēgšanas un skaļuma pogu neesamība gan sūc ar lielo vakuumpumpi. Ko sapratīs jebkurš, tikko gribēsies ātri ieslēgt ekrānu, apklusināt nepareizā brīdī zvanītāju vai regulēt skaļumu, neizņemot aparātu no kabatas.

    Gundars
    25.01.2019 12:23
    Reply to  Krotow

    Piekrītu, fiziskas skaļuma pogas ir ērta lieta. Tāpat arī fiziska fotopoga. Gan jau ka ražotājs mēģinās to pasniegt kā baigo super fīču priekš lietotāja, lai gan reāli vienkārši optimizējis izmaksas uz pogām. Jau dzirdu mārketologu unisonu – unikāla pieredze, progresīvas idejas, neatkārtojamas iespējas… Nekā jauna šajā pasaulē

    x
    25.01.2019 13:44
    Reply to  Gundars

    reiz nebūs arī ekrāna (pārceļos uz brillēm, piemēram) un arī paša tel. korpusa – tas būs aprocē vai vēl citā priekšmetā kas ir praktiskāks par plakanu taisnstūri ar zudušu funkciju.

    Reklāma