Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC nodēvē ikmēneša jauninājumus par nereāliem

    Jaunākie raksti

    Pirms pavisam neilga laika Google, Samsung un LG apsolīja, ka drīzumā Android viedierīcēm spēs nodrošināt regulārus jauninājumus, lai ātri izskaustu atklātās operētājsistēmas ievainojamības, bet HTC tikko izteicies, ka šis solījums ir neīstenojams. HTC negrasās saviem klientiem solīt kaut ko, kas jau sākumā ir uzskatāms par neiespējamu.

    Protams, šāds paziņojums izsaucis pamatīgu sašutumu esošo HTC klientu vidū. HTC America prezidents Džeisons Makenzijs (Jason Mackenzie) norādījis, ka uzņēmums var piedāvāt regulārus ierīču jauninājumus, garantēt jaunākās operētājsistēmas nonākšanu viedtālruņos saprātīgā laika periodā, bet katru mēneši izlaist jauninājumu Android operētājsistēmai nav iespējams. Makenzijs paspējis nostāties aiz platajām ASV mobilo sakaru operatoru mugurām, kuri katru Android operētājsistēmas jauninājumu pārbauda un papildina ar savām lietotnēm, tāpēc operētājsistēmas jauninājumi ļoti bieži aizkavējas subsidētajiem viedtālruņiem.

    Reklāma

    Piebildīšu, ka te ir runa tikai par drošības caurumu lāpīšanas jauninājumiem, nevis par svaigākajām Android operētājsistēmas versijām kā tas ir Nexus sērijas viedtālruņos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vitālijs
    05.10.2015 11:25

    Google priekš Nexus 5 jau ir izlaiduši gan augustā, gan septembrī jauninājumus. Katrs pa padsmit MB.
    Bet nu nākamnedēļ jau būtu jābūt Android 6.0 versijai.

    Purvavelns
    05.10.2015 11:56

    Viss ir ļoti lōģiski. Pliks andris, pa virsu ražotāja softs (=UI). PPirmajā līmenī neko automātiski neizmainīsi – apdeitam jāiet caur ražotāju, izmaiņas nākas veikt arī UI, beigās je8atņa ir vēl lilāka nekā netaisīt apdeitus vispār- atliek ražotājam pa fikso kaut ko līdz galam nesakārtot, ka andris slikti sttrādā kopā ar UI un lietotāji brēc, ka pēc apdeita ir sliktāk. Andrīša spožums un posts…

    Janka
    05.10.2015 14:22

    Nebeidzamie atjauninājumi ir tas, kas mani Andrīdā besī visvairāk.
    Nopērc jaunu 2015.gadā ražotu telefonu un 25.programmas un aplikācijas jau vēlas atjaunoties.
    Tamdēļ man patīk Nokia N8 ar Belle Refresh, kurai nekādi atjauninajumi vairs nespīd:)

    Purvavelns
    05.10.2015 16:54
    Reply to  Janka

    nejauc aplikāciju apdeitus ar andrīša apdeitiem. Programmām ir savi apdeiti. Kad tu nopērc veikalā trubu, lai arī svežoks, tās ir mētājies tur noliktavā 3-6 mēnešus un pa to laiku ir atjauninājumi – viisiem instagramiem, feisbukiem šmeisbukiem. iOsam, starp citu tas pats. Būsu simbians dzīvs – būtu arī tavam vecajam n9 regulāri apdeiti

    Valdis
    05.10.2015 17:23
    Reply to  Janka

    aplikācijām ir savs cikls (tās atjauno izstrādātāji) un tam nav sakara vecs vai jauns telefons!

    Uldis M.
    06.10.2015 11:23
    Reply to  Valdis

    Piebildīšu ka lietotņu atjauninājumi ir cieši saistīti arī ar pašas platformas (OSa) atjauninājumiem – jo izlaižot atjauninājumu OSam, lietotnēm ir jāpielāgojas izmaiņām OSā.

    ProxyFromDeep
    05.10.2015 16:40

    Ir risinājums !

    1. ņemam “veco apdeitu”
    2. Versijas nr + 1
    3. Relīzojam kaut katru nedēļu .

    PROFIT . apdeitu maniaki instalē vaig` sviedros un laimīgi bez gala

    Reklāma