Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC šajā mēnesī plāno izziņot metaversam veltītu viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Elektronikas ražotājs HTC pēdējos gados bijis tālu prom no lielās viedtālruņu skatuves, kur šobrīd dominē “Apple”, “Samsung”, “OnePlus” un citi zīmoli. Tomēr šim gadam uzņēmumam padomā kas interesants un visai aktuāls. HTC jau šajā mēnesī – 28. jūnijā – plāno prezentēt metaversam veltītu viedtālruni.

    Uzņēmums par šo notikumu paziņoja aizvadītajā ceturtdienā, “Twitter” kopīgojot ilustratīvu attēlu ar jauno viedtālruni, kas sauksies “Viverse”. Par tā saistību ar metaversu liecina ne tikai nosaukums, bet arī attēls, kurā šķietami var redzēt bezgalīgu tālruņa atspulgu.

    Reklāma

    Ja neskaita izziņošanas datumu, īpaši vairāk informācijas par jauno produktu HTC nav atklājis. Uzņēmums gan norāda, ka “Viverse” kalpos kā “sadarbspējīga ekosistēma, kurā dažādas satura platformas savstarpēji savienojas, lai decentralizētā, drošā un atklātā veidā izveidotu netraucētu lietotāja pieredzi”. Nav gan pagaidām skaidrs, kā tas atspoguļosies tālruņa darbībā. Iespējams, tas darbosies kā standarta viedtālrunis ar iebūvētām, ekskluzīvām lietojumprogrammām, kas sniegs metaversam līdzīgu pieredzi. Taču, ja ir interese, pēc divām nedēļām, to visu varēs uzzināt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma