Web Analytics
More
    Reklāma

    Google News Showcase programmas dalībnieku vidū tagad iekļauti arī Latvijas mediji

    Jaunākie raksti

    Diezgan nozīmīgs notikums noticis šajā otrdienā, kad Google News Showcase programmā oficiāli iekļauti dažādi Baltijas mediji, kuru starpā no Latvijas darbosies Latvijas Sabiedriskie Mediji (LSM) un Tvnet.

    Tāpat sarakstā iekļauti dažādi nacionāli un populārākie mediji no Lietuvas un Igaunijas. Iesaistītie izdevēji izveidos News Showcase paneļus, kas sniedz lasītājiem vairāk veidu, kā darboties ziņām un novirzīt viņus uz pilniem rakstiem ziņu izdevumu vietnēs. Tas ļauj izdevējiem veidot dziļākas attiecības ar lasītājiem un ļauj viņiem tiešāk pārvaldīt savu zīmolu. News Showcase paneļi no šiem medijiem Baltijas valstīs jau ir sākuši parādīties Google News lietotnē un tīmeklī.

    Reklāma

    Papildu tam daļa izdevēju ir izvēlējušies izmantot Google sniegto iespēju piedāvāt maksas saturu. Līdz šim News Showcase programmā darbojas vairāk nekā 2700 publicētāju, un Baltijas mediju saturs tagad būs pieejams 30 valstīs.

    Dalība šajā programmā nenozīmē tikai ērtu parādīšanos Google News lietotnē, bet arī atbalstu medijiem, lai cīnītos pret dezinformāciju. Kā arī izdevēji ir saņēmuši konsultācijas un apmācības no Google, kuros runāts par dažādām izpētes iespējām, lai saturs būtu pēc iespējas uzticimāks un drošāks.

    Avots: Google
    AvotsGoogle
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lolwart
    20.06.2024 11:21

    Nu tik varēs stāstīt par 521 dzimumu. 😏

    Reklāma