Web Analytics
More
    Reklāma

    “Lego” piedāvās “Minecraft” tematisko komplektu pieaugušajiem

    Jaunākie raksti

    Leģendārajai datorspēlei “Minecraft” šogad paliek jau 15 gadi. Tam par godu, piemēram, “Netflix” veidos “Minecraft” animācijas seriālu. Arī rotaļlietu ražotājs “Lego” vēlas pienācīgi atzīmēt šo jubileju, piedāvājot pieaugušajiem domātu “Minecraft” komplektu.

    Ziņots, ka “Lego” sācis pieņemt iepriekšpasūtījumus savam jaunajam tematiskajam komplektam “The Crafting Table”. Tas sastāv no 1196 daļām un domāts “Minecraft” faniem, kuri ir sasnieguši vismaz 18 gadu vecumu.

    Reklāma

    Šis komplekts ļaus izveidot jau pazīstamo “Minecraft” teritoriju fragmentus ar specifiskām vides iezīmēm. Piemēram, līdzenumus ar ciematu, taigu ar alu. Tāpat šis “Lego” komplekts piedāvās izveidot “Minecraft” esošās populārākās dzīvās būtnes. Papildus iekļautas arī astoņas minifigūras ar spēles galvenajiem varoņiem, kā Stīvs, Alekss, skelets u.c. Tāpat komplektā varēs atrast piecas mini konstrukcijas un uzlīmes, kas attēlo frāzes no spēles. Viss “Lego” “Minecraft” komplekts saliktā veidā ir 14 x 15 x 15 cm liels. ASV tas būs iegādājams no 1. augusta par 89,99 USD.

    Jāpiezīmē, ka “The Crafting Table” ir tikai viens no “Lego” pieaugušajiem paredzētās kolekcijas. Citi iecienīti komplekti 18+ vecumam ir, piemēram, “Gredzenu pavēlnieka” Barad-dûr, Retro Radio, “Star Wars TIE Interceptor”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma