Web Analytics
More
    Reklāma

    “Lego” izlaiž iespaidīgu “Gredzenu pavēlnieka” komplektu

    Jaunākie raksti

    Uz izcilām, populārām un ļoti veiksmīgām filmām balstītas izklaides iespējas ir ko vērts. Piemēram, aktīvākie Harija Potera fani jau metušies jaunās videospēles “Hogwarts Legacy” skavās, kas no pirmā skata šķiet patiešām saistoša. Tikmēr rotaļlietu ražotājs “Lego” iepriecinājis vēl vienas aizraujošas franšīzes “Lord of the Rings” (“Gredzenu pavēlnieks”) fanus. Uzņēmums prezentējis iespaidīgu, vairāk nekā 6000 “Lego” klucīšu komplektu, kas attēlo gleznaino elfu zemi Rivendellu.

    “Lego” jau vairāk nekā desmit gadus veidojis dažādus komplektus, kas attēlo “Gredzenu pavēlnieka” franšīzi. Tomēr jaunākais no tiem pārspēj visus iepriekšējos. Lietotājiem ir iespēja no 6167 klucīšiem salikt Rivendellu, kas ietver ne tikai gleznaino apkārtni, bet arī Frodo guļamistabu, lorda Elronda kabinetu, kā arī vietu, kur sapulcējās slavenā “Gredzena brālība”. Papildus tam komplektā ietilpst arī 15 minifigūras, kas atveido filmas tēlus, tostarp: Frodo, Semu, Mēriju, Pipinu, Legolasu, Gimli, Elrondu, Gendalfu, Aragornu u.c.

    Reklāma

    Avots: Lego Group

    Jaunais “Lego” komplekts pārdošanā nonāks martā un būs nopērkams par 500 ASV dolāriem. To ieteicams iegādāties faniem un interesentiem, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu.

    AvotsCnet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma