Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft neliegs iespēju spēlēt “Call of Duty” PlayStation videospēļu konsolēs

    Jaunākie raksti

    Pēc tam, kad Microsoft paziņoja par Activision Blizzard iegādi, diezgan ātri parādījās nebeidzamais jautājums, vai tas nozīmēs, ka videospēļu franšīze “Call of Duty” būs pieejama tikai Xbox spēļu konsolēm. Taču tas nenotiks tik ilgi, kamēr vien PlayStation būs pieejams.

    Nesenā intervijā Microsoft Gaming CEO Fils Spensers (Phil Spencer) vēlreiz atbildēja uz šo jautājumu, ka Microsoft negrasās padarīt “Call of Duty” par unikālu videospēli, kas būtu pieejama tikai uzņēmuma videospēļu konsolēm. Viņš min līdzīgu piemēru ar Minecraft, kas pēc iegādes 2014. gadā ir tikai izpleties, neliekot nekādus šķēršļus spēlētājiem.

    Reklāma

    Jāpiemin gan, ka joprojām oficiāli nav apstiprināta Activision Blizzard iegāde, un Microsoft gaida apstiprinājumus no dažādām regulējošām institūcijām. “Call of Duty” gadījumā Microsoft gatavojas to izdot arī uz Nintendo Switch, tādējādi pat paplašinot tā pieejamību lielākai spēlētāju daļai. Uzņēmuma plāns nav konkrētas videospēles pārveidot par ēsmām, lai tādējādi pārvilinātu uz savām iekārtām.

    Tāpat pēc komentāriem noprotams, ka Microsoft saredz lielu nākotni spēļu straumēšanas servisos, pieminot, ka labās un jaudīgās spēles pēc diviem trim gadiem varētu būt pieejamas šādā formātā. Pagājušās nedēļas izskaņā tika izdota jaunā “Call of Duty: Modern Warfare II” videospēle.

    Šeit var uzdot nebeidzamo jautājumu, kuru videospēļu konsoli izvēlētos vai jau lietojiet jūs: PlayStation 5 vai Xbox Series X?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma