Web Analytics
More
    Reklāma

    Videospēle “Minecraft” pārdota jau vairāk nekā 300 miljonos eksemplāru

    Jaunākie raksti

    Minecraft” ir viena no visu laiku pārdotākajām un veiksmīgākajām videospēlēm. To zina pat tie, kuriem videospēles nav sirdslieta. Spēles augsto popularitāti ne tikai pasaulē, bet arī Latvijā apliecina vairāki pasākumi un spēļu turnīri, pulcējot lielākos “Minecraft” entuziastus un citus interesentus. 15 gadu pastāvēšanas laikā interese par šo videospēli nav mazinājusies, ko apliecina fakts, ka tā pārdota jau vairāk nekā 300 miljonos eksemplāru.

    “Minecraft Live 2023” pasākuma laikā “Minecraft” izstrādātāja “Mojang Studios” vadītāja Helēna Čianga (Helen Chiang) paziņoja, ka, tuvojoties videospēles 15. gadadienai, tā joprojām ir visu laiku pārdotākā spēle. Šobrīd pārdoto “Minecraft” eksemplāru skaits pārsniedz 300 miljonus, kas, pēc Čiangas teiktā, esot neticams sasniegums, par ko  neviens pat nesapņoja. Viņa arī piebilda, ka “Minecraft” kopiena videospēli ir izveidojusi par tādu, kāda tā ir šodien un būs nākotnē, piedāvājot aizvien jaunu saturu un spēlēšanas pieredzi.

    Reklāma

    “Mojang Studios” arī informēja, ka 2024. gadā plāno vērienīgi atzīmēt “Minecraft” 15 gadu jubileju, taču dažādas aktivitātes notikšot visa gada garumā. “Minecraft Live 2023” ietvaros videospēļu izstrādātājs arī dalījās ar citiem jaunumiem, piemēram, plānotajiem “Minecraft” atjauninājumiem un aicināja balsot, kādu varoni pievienot videospēlei – pingvīnu, bruņnesi vai krabi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Alberts Kviesis
    17.10.2023 12:31

    Ja vien tā nav preses relīze, tad iespējams der piemetināt kādu informāciju par Minecraft alternatīvām, kas ir ne mazāk populāras (piemēram: Multicraft, Craft city, Craft pro)

    Reklāma