Web Analytics
More
    Reklāma

    Spēle Minecraft Legends caur Xbox pieejama arī Latvijā!

    Jaunākie raksti

    Populārā “Mojang Studios” spēle “Minecraft Legends” kļuvusi pieejama visās Xbox Series X|S un Xbox One konsolēs, no personālajiem datoriem operētājsistēmā Windows un Steam, Xbox Game Pass Ultimate un Xbox Game Pass konsolei un personālajam datoram, Nintendo Switch, PlayStation 4 un PlayStation 5, kā arī izmantojot “Gaming Hub” Samsung viedtelevizoros. Līdz ar paziņojuma brīdī spēle pieejama arī vairāku spēlētāju režīmā starp dažādām platformām visās minētajās ierīcēs.

    “Minecraft Legends” ir jauna, spraigas darbības stratēģijas spēle no “Mojang Studios” un “Blackbird Interactive”, kurā spēlētāji var atklāt pasauli ar bagātīgu biomu un dāsniem resursiem, kas atrodas uz pārmaiņu sliekšņa. Ir sācies piglinu (Piglin) iebrukums, un spēlētāju ziņā ir iedvesmot sabiedrotos un vadīt tos stratēģiskās cīņās, lai glābtu Overworld!

    Reklāma

    “Minecraft Legends” ir atrodams Xbox spēļu abonēšanas servisā PC Game Pass, kas tagad ir pieejams arī Latvijā par 9,99 eiro mēnesī. Jauni dalībnieki, kas vēlas pievienoties PC Game Pass, var doties uz vietni xbox.com/pcgamepass, lai par reģistrēšanos uzzinātu vairāk.

    Atzīmējot šo atklāšanu, jaunie PC Game Pass dalībnieki Latvijā saņem īpašu sagaidīšanas piedāvājumu “3 mēneši par 1 eiro” vai līdzvērtīgu piedāvājumu uz ierobežotu laiku.

    PC Game Pass abonementi var iegūt tūlītēju piekļuvi bibliotēkai ar simtiem augstas kvalitātes datorspēļu no operētājsistēmas Windows, tostarp aktuālākajiem Xbox Game Studios izlaidumiem, ikoniskām Bethesda spēlēm, EA Play dalībai un tikai dalībniekiem paredzētām priekšrocībām Riot spēlēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma